Kirjoitettu: 27.05.2016

Kirjoittaja

Suunnittele oma unelmakeittiösi

Kalustetukun suunnitteluohjelmalla voit itse suunnitella oman unelmiesi keittiön. Suunnitteluohjelmalla pystyt kokeilemaan eri materiaaleja ja sävyjä kaikkiin keittiön pintoihin eli muokattavissa ovat kaapinovet, vetimet, rungot, sokkeli, työtasot, allas, kodinkoneet ja välitila. Myös lattiamateriaaliin on tarjolla useampi vaihtoehto, ja seinän sävyn voi valita täysin oman mielensä mukaan. Suunnitteluohjelma on erittäin helppokäyttöinen. Jos osaa käyttää konetta, osaa varmasti käyttää myös ohjelmaa.

Aivan alusta asti ei keittiötä tarvitse suunnitella, vaan valittavana on kolme erilaista keittiömallia. Ohjelmalla ei siis ole tarkoitus tehdä tarkkaa lopullista suunnitelmaa, vaan löytää oma tyyli, pintamateriaalit ja sävyt. Ovet voivat olla esimerkiksi korkeakiiltoiset, uralliset, vetimettömät, kirkkaan punaiset tai hillityn harmaat. Kodinkoneet voivat olla valkoiset, rosteriset tai integroidut eli ovien taakse piilotetut. Suunnitteluohjelma innostaa kokeilemaan erilaisia ja rohkeitakin vaihtoehtoja.

Yksi erittäin hyvä ominaisuus on välitilan muokkaus ja nimenomaan mahdollisuus lisätä oma kuva. Tapetin käyttö välitilassa (suojalasin alla) on yleistynyt ja sillä keittiön ilmettä saakin muokattua helposti. Internetistä löytyy nykyään kuvia miltei kaikista tapeteista, joten kuvia on helppo saada käsiinsä esimerkiksi kuvahaulla. Myös phototapetteja voidaan toteuttaa välitilaan. Jos tapetin haluaa saada istumaan välitilaan täydellisesti oikeassa mittasuhteessa, vaatii se jo jonkin verran kuvankäsittelytaitoa, mutta kuvalla kuin kuvalla saa idean lopputuloksesta. Toki välitilaan voi kuvien avulla kokeilla myös erilaisia laattavaihtoehtoja tai koristekiviä.

Valmiin suunnitelman voi tulostaa ja lähettää omaan sähköpostiin. Samalla voi halutessaan jättää yhteydenottopyynnön lähimpään Kalustetukku-myymälään.

Kokeile suunnitteluohjelmaa täällä.

SUUNNITTELUKEITTIÖ 1 SUUNNITTELUKEITTIÖ 3