Integroidut kodinkoneet osana keittiön yhtenäistä tyyliä

Jaa

 

Yhä useammat haluavat keittiöiden kodinkoneet integroituna, jolloin ne sulautuvat osaksi kalusteita. Integroidut keittiöt ovat paitsi tyylikkäitä linjakkuudessaan, mutta niissä on otettu myös kodinkoneiden sijainti ja asettelu huomioon käyttäjän terveyttä ajatellen. Hyvin suunnitelluissa keittiöissä integroidut kodinkoneet säästävät käyttäjänsä selkää, esimerkiksi silloin kun astianpesukone ei ole aivan lattian rajassa. Astianpesukone ja uuni ovat niitä kodinkoneita, jotka liian matalalla ollessaan aiheuttavat turhaa rasitusta selälle. 

Integroidut keittiöt ovat kokonaisuuksia, joissa kodinkoneet eivät erotu suuresti keittiön muusta tyylistä. Kodinkoneet piilotetaan muuhun kaapistoon sopivien etulevyjen avulla osaksi muuta värimaailmaa ja materiaalivalintoja. Perinteiset valkoiset kodinkoneiden ovet loistavat näin poissaolollaan, sulautuessaan kaapistojen yhtenäiseen linjaan. 

Kokonaan integroitujen kodinkoneiden ohella valikoimissa on osittain integroituja kodinkoneita, joista näkyville jäävät vain ohjauspaneelit.   

Uusien kodinkoneiden integrointi vanhoihin kalusteisiin voi olla vaikeaa, joten tällöin vaihtoehtona on kalusteiden uusiminen. Vapaasti seisovien kodinkoneiden, kuten vaikkapa astianpesukoneiden asennus ja hinta voi tulla halvemmaksi. Ennen päätöksentekoa kannattaa kuitenkin olla yhteydessä Kalustetukkuun, sillä kerromme kaikki mahdolliset vaihtoehdot keittiösi järkevään ja tyylikkääseen uusimiseen. 

Kalustetukun valikoimissa on useita laadukkaita vaihtoehtoja integroiduista kodinkoneista. Linkkejä klikkaamalla löydät lisätietoa kodinkoneiden malleista.  

Siemensin valikoimista meiltä saat kokonaan integroituja, osittain integroituja ja kalusteisiin sijoitettavia astianpesukoneita. Siemensin integroitavat astianpesukoneet ovat omiaan keittiöissä, joissa on yhtenäinen työtaso. Astianpesukoneissa on säädettävä pohja, joten se on helppo asentaa juuri sopivaksi kalusteisiin. Siemensin integroitavissa jääkaapeissa ja pakastimissa oviin voidaan asentaa joko yhtenäinen panelointi tai koristepaneeli, jos haluat korostaa yksilöllisyyttä.   

Myös mikroaaltouunit voidaan integroida kalusteisiin. Siemensin integroidut mikrot sisältävät innovatiivisia toiveita ja ne sopivat kaikkiin vakiokokoisiin yläkaappeihin sekä korkeisiin kaappeihin. Mikrojen ovien saranat voivat olla kummalla puolella tahansa.  Kalusteisiin sijoitettavat integroidut mikrot ovat yhteensopivia muiden Siemens-laitteiden kanssa.

Gramin integroitavat kodinkonepaketit ovat tyylikkäitä kokonaisratkaisuja vaikkapa Charmia-keittiöön, joka on Kalustetukun oma brandi. Täysin integroitavien jääkaappipakastimen, kalusteuunin, astianpesukoneen ja liesitason sisältävä paketti maksaa alle 2200 €. Pakettiin on mahdollista tehdä muutoksia ja lisätä vaikkapa mikroaaltouuni mukaan erillishinnalla.  

Myös liesituulettimet voidaan integroida kalusteisiin. Suomalaisen Savo Design & Technic Oyn valmistama BORA Basic -induktioliesitaso ja liesituuletin säästää tilaa pienissä keittiöissä. Keittotaso-liesituuletin voidaan integroida työtasoon ja liesituulettimen tekniikka on kätevästi piilossa työtason alla olevassa kaapissa. Työtasoon integroitava T-93 on puolestaan liesituuletin, joka liikkuu sähköisesti ylös käytön ajaksi – ja muuna aikana alas tason sisään.

Kun pohdit integroitavia kodinkoneita keittiöösi, ota huomioon nämä asiat: 
 
  • Haluatko kodinkoneet piiloon kokonaan vai osittain – kodinkoneet voidaan asentaa myös osittain integroituina, jolloin esimerkiksi astianpesukoneen paneeli näkyy ulos
  • Kuinka tärkeä osa ergonomia on keittiössäsi? Ergonomia vaikuttaa keittiön toiminnallisuuteen ja työskentelyasentoihin. 
  • Haluatko kodinkoneet vanhojen kalusteiden sisään vai uusitko kalusteetkin?
  • Ota selvää integroitavista kodinkonepaketeista, jotka voivat säästää kokonaiskustannuksia
  • Pohdi keittiösi tyyliä – haluatko yhtenäisen ja linjakkaan keittiön vai saavatko kodinkoneet erottua ilmeestä? 

 

Haluatko aloittaa jo keittiön suunnittelun kanssamme tai tietää vähän lisää vaihtoehdoista?  

Maksuton keittiösuunnittelu vie aikaasi vain tunnin, eikä se sido sinua mihinkään. Suunnittelun jälkeen saat kukkarollesi sopivan keittiöehdotuksen sekä 3D-kuvat tarkempaan syyniin. 

  Varaa maksuton suunnitteluaika myymälään

 

PS. Muista myös kampanjamme, jossa Siemens-konepaketin ostaja saa liesitason integroidulla tuulettimella huippuhintaan 1950 € (ovh. 3499 €)! Kampanjatarjous on voimassa keittiön ostajille 31.10.2019 asti.

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.