Siemens-konepaketin ostajalle
liesitaso integroidulla tuulettimella huippuhintaan! Etu jopa 1900€

07.07.2019

Jaa

 

Saimme käsiimme kasan Siemensin upeita alaspäin vetävällä liesituulettimella varustettuja Induction Air -tasoja. Tarjoamme nyt Siemens-konepaketin* ostajalle tason huippuhintaan:

Induction Air -taso 1950 € (ovh. 3499 €)

Malli ED877FS25E: sisältää myös huoneilmaan palauttavan aktiivihiiliputkisarjan (352 €)

Kampanjatarjous voimassa keittiön ostajille 31.10.2019 asti.

*konepaketti = vähintään 3 isoa konetta + Induction Air -liesitaso

 

Alaspäin vetävät liesituulettimet ovat yleistyneet vauhdilla parin viime vuoden aikana. Alas vetävä liesituuletin on omiaan kaikille, jotka haaveilevat avarasta keittiöstä. Tuuletinmalli toimii loistavasti esimerkiksi saareke-mallisessa keittiöissä.

Siemensin lieden voi asentaa kaikenlaisiin työtasoihin, ovat ne sitten puuta, kiveä tai terästä. Liesituulettimen tekniikka kätkeytyy tason alla olevaan kaappitilaan. Tästä johtuen lieden yläpuolinen tila jää täysin vapaaksi ja mahdollistaa näin aivan uudenlaisia ratkaisuja. Tilan säästön lisäksi liesituuletin on yllättävänkin hiljainen. Täydellä teholla toki ääntä kuuluu, mutta pienellä teholla tuuletin on lähes äänetön.

Lieden lämpötilojen säätö toimii innovatiivisella touchSlider-teknologialla. Keittoalueiden lämpötilaa voidaan säätää suoraan painamalla tai vetämällä sormenpäillä. Sensoriohjattu lämpötilan säätö tapahtuu puoliaskelin 9 tasoon saakka.

Induction Air -liesitaso kuuluu Siemensin StudioLine -sarjaan, joka tarkoittaa sitä, että mallisto on saatavilla ainoastaan valituissa keittiömyymälöissä. StudioLine -sarjan erikoisuutena on myös poikkeuksellinen 150 päivän vaihto-oikeus.

Lisätietoja vaihto-oikeudesta ja tarkemmat tekniset tiedot tasosta ja tuulettimesta löydät valmistajan sivuilta.

 

Varaa aika maksuttomaan suunnittelupalveluun

 

 


Tilaa keittiöideat ja kampanjatarjoukset sähköpostiisi
 
 
Marketing by

Valitse lähin myymälä

Valinnan avulla muokkaamme sivuston sijaintiisi sopivaksi.