Kotimainen Charmia-keittiö – yksilöllisesti suunniteltu ja toteutettu

Charmia on Kalustetukun oma brändi ja lippulaiva. Charmia-keittiöt ja -kylpyhuoneet ovat laadultaan ja designiltaan korkeatasoisia. Tuotteet on suunniteltu vastaamaan sekä paketti- että mittatilauskeittiön ostajan vaatimuksia. Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät helposti omaa silmääsi miellyttävät keittiö- ja kylpyhuonekalusteet. Charmian tuotteilla loihdit viehätysvoimaisen ja kestävän lopputuloksen kotiisi – sinulle sopivaan hintaan!

Kotimaiset Charmia-keittiöt

Charmia on täysin kotimainen tuote, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tunnus voidaan myöntää tiukoin edellytyksin Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Olemme ylpeitä Charmian kotimaisuudesta ja aiomme pitää samoista periaatteista jatkossakin kiinni!

Mukautuvat Charmia-tuotteet

Charmian ehdottomia vahvuuksia ovat asiakkaasta riippuen joko pakettituotteen helppous tai mittatilaustuotteen muokattavuus. Voit valita itseäsi miellyttävä Charmia-kokonaisuuden mallikeittiöistämme tai koota jokaisen elementin täysin oman näkemyksesi mukaan aina rungosta, ovista sekä vetimistä alkaen. Materiaalivalikoimamme on täysin vertaansa vailla – valitse esimerkiksi keittiötasosi materiaali laminaatista, massiivipuusta, kivestä, kvartsista tai likaa hylkivästä Felnix-pinnoitteesta.

Meiltä saat asennuspalvelun lisäksi myös suunnittelupalvelun, jonka avulla luomme toimivan keittiö- tai kylpyhuonesuunnitelman toiveidesi pohjalta.

Tule rohkeasti käymään tai pyydä ensin tarjous Charmia-keittiöstä!

Ota yhteyttä

 

Kotimainen Charmia on Kalustetukun oma, Avainlipun arvoinen laatubrändi. Charmia sopii sekä pakettikeittiön että mittatilauskeittiön ostajalle. Charmia-keittiöiden lisäksi saat meiltä myös Charmia-kylpyhuoneet.

 

Suunnittele oma Charmia-keittiösi Kalustetukun keittiösuunnitteluohjelmalla!

Avaa suunnitteluohjelma

Tuotteet

Kaikki tuoteryhmät