Charmia Scala

1200x628-fb

Charmia Scala

Lasilaitainen Scala -laatikosto
esittelyssä kaikissa
Charmia-keittiömyymälöissä!

Charmia Scala – lasinkevyttä muunneltavuutta

Charmia Scala on upeasta ulkonäöstään ja toimivuudestaan palkittu design-laatikosto keittiöösi. Sen elegantti olemus henkii luksusta ja omaperäisyyttä. Valitse Scala, kun haluat näyttävät, vakaat ja toimintavarmat lasilaitaiset laatikostot keittiöösi.

Tutustu Charmia Scala -esitteeseen >> tästä

Tavarat järjestykseen huikeilla lisävarusteilla

Charmia Scalan lisävarusteiden avulla keittiösi laatikostot pysyvät helposti järjestyksessä ja niiden muunneltavuus on vaivatonta. Upeat puulokerikot ja -telineet yhdistettynä modernisti muotoiltuihin tummanharmaisiin muovilokerikkoihin antavat Scala-laatikoille arvoisensa ilmeen.

Yhdistele tarpeen ja mielesi mukaan, sinä päätät!

Optimaalinen tilankäyttö ja helppo puhtaanapito

Scala-laatikostot on suunniteltu paitsi upeaa ulkonäköä myös optimaalista tilankäyttöä silmällä pitäen. Laatikoiden ohuet ja suorat sisäsivut sekä 90 asteen sisäkulma tuovat kuhunkin laatikkoon jopa 11 % enemmän säilytystilaa.

Charmia Scala design-laatikon puhtaanapito on erityisen helppoa, koska laatikon sivupaneeli voidaan irrottaa vaivattomasti.

Laatikon muokkaus onnistuu täysin oman mielesi mukaan

Scalan muunneltavuus on täysin omaa luokkaansa. Voit valita laatikon sivupaneeliksi yksinkertaisen lasin, upean puusivun tai minkä tahansa omaa silmääsi miellyttävän materiaalin tai värin. Muunneltavuuden ansiosta Charmia Scala -laatikosto on pitkäikäinen valinta – voit aina vaihtaa laatikon sivupaneelin uuteen, kun haluat vaihtelua laatikoston ulkonäköön!

Varaa ilmainen suunnitteluaika ja kysy tarjousta

Helposti asennettava Charmia Scala -laatikosto

Tutustu Charmia Scalan asennus- ja säätöohjeeseen.

Tutustu Charmia Tiomos -saranoiden asennus- ja säätöohjeeseen.

LISÄVARUSTEET

Scala-laatikostoista on helppo tehdä juuri omaan käyttötarkoitukseen soveltuvat – valitset vain itseäsi miellyttävät lisävarusteet, joiden avulla tavarat pysyvät entistäkin paremmin järjestyksessä.

Tutustu oheisen esitteen kautta lisävarusteisiin!

laatikoiden lisävarusteet
setti-400

Charmia-säilytysrasiasetti

Säilytysrasiasetti sisältää:

– 3 kpl iso rasia 220 x 110 mm
– 2 kpl rasia 110 x 110 mm

Yhdistele mielesi mukaan ja löydä pienemmillekin tavaroille oikeat paikat. Tutustu!