Kirjoitettu: 3.04.2019

Kirjoittaja

Uusi myymälä avattu Espooseen – Tule katsastamaan keittiöiden tuoreimmat uutuudet

Espoon myymälämme muutti kivenheiton päähän vanhoista tiloista Suomenojalla. Uusi osoitteemme on Martinkuja 10. Uudet tilamme ovat hulppeat ja saamme näin valikoimaamme entistä paremmin näytille. Tule kanssamme kahville ja pääset samalla tutustumaan upouusiin mallikeittiöihimme ja muuhun valikoimaan.

Uudessa myymälässä näytillä mm. seuraavia tuotteita ja uutuuksia:

  • Nykykeittiöiden must have: aamiaiskaappi
  • Siemensin studioLine -sarjan kodinkoneet. Etenkin musta blackSteel sarja on ollut suosittu tyylikkäitä ja ylellisiäkin keittiöitä suunnitteleville. Sarjaan kuuluva tyhjiökypsennyslaatikko on myös uusinta uutta markkinoilla. studioLine -mallisto on saatavilla ainoastaan valituissa keittiömyymälöissä ja niillä on poikkeuksellinen 150 päivän vaihto-oikeus.
  • Terästasojen valmistaja Stalan tuore uutuus: StalaTex -kuvioidut teräspinnat. Harri Koskisen suunnittelemasta ensimmäisestä mallistosta kerroimme jo aiemmin täällä.
  • Uudenlainen mekanismi kulmakaappeihin. Myymälässä pääset testaamaan omin käsin uuden tasosta ylös nousevan kulmamekanismin.
  • Siemensin alaspäin vetävät liesituulettimet. Jos et ole vielä tätä kokenut niin tule katsomaan. Se todellakin toimii ja vapauttaa ihan uudenlaista tilaa keittiöiden suunnitteluun.

Uudesta myymälästä löydät siis nämä ja paljon muuta. Tervetuloa vierailulle. Voit myös varata suoraan ajan keittiösuunnitteluun, jolloin tilanteenne selvitetään asiantuntijan kanssa kiireettä. Varaa aika täältä: https://www.kalustetukku.fi/yhteydenotto/