Valitse unelmiesi keittiö, joka sopii kotiisi ja budjettiisi.

Valitse unelmiesi keittiö, joka sopii kotiisi ja budjettiisi.

Kotimaisen Charmia-keittiön löydät lähimmästä Kalustetukku-myymälästäsi. Tutustu mallistoon ja varaa ilmainen suunnitteluaika.

Tutustu keittiöihin

Keittiöt

Keittiöt

Tutustu laajaan keittiövalikoimaamme ja kirkasta ideasi

Säilytys

Säilytys

Katso uudet ja käytännölliset säilytysratkaisut

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet

Tutustu kestäviin ja tyylikkäisiin kylpyhuonekalusteisiin

Varaa etätapaaminen tai tule myymälään suunnittelukäynnille

Kalustetukun poikkeustiedote:

Varaa etätapaaminen tai tule myymälään suunnittelukäynnille

Olemme aloittaneet etätapaamismahdollisuuden keittiösuunnittelijoiden kanssa, mutta myös kaikki myymälämme palvelevat toistaiseksi normaalisti.

Lue lisää

Liukuovikaapistoviikot 1.-15.3

Liukuovikaapistokampanja

Liukuovikaapistoviikot 1.-15.3

Kampanja-aikana tehtyihin tilauksiin ovien hidastimet kaupan päälle! Etu voimassa 1.-15.3. Etu koskee kaikkia etuaikana tehtyjä liukuovikaapisto tilauksia.

Tutustu mallistoon

Liukuovikaapistoviikot 1.-15.3

Liukuovikaapistokampanja

Liukuovikaapistoviikot 1.-15.3

Kampanja-aikana tehtyihin tilauksiin ovien hidastimet kaupan päälle! Etu voimassa 1.-15.3. Etu koskee kaikkia etuaikana tehtyjä liukuovikaapisto tilauksia.

Tutustu mallistoon

Inspiroidu

Lupaamme

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.

Takaisin

Kalustetukku on tehnyt kyllä todella hienoa työtä

Esko Erkkilä: ”Kalustetukku on tehnyt kyllä todella hienoa työtä”

Jaa

Kalustetukku toimitti ja asensi Lohtajalla asuvien Esko Erkkilän sekä hänen vaimonsa taloon kaikki kalusteet. Yhteistyössä sisustussuunnittelijan kanssa toteutettu pintaremontti sujui jouhevasti. Remontin valmistuttua on Esko ollut tyytyväinen valittuaan juuri Kalustetukun.

Esko Erkkilän ja hänen vaimonsa koti on vuonna 1999 rakennettu tiilivuorattu omakotitalo. Ennen kokonaisvaltaista pintaremonttia oli pariskunta harkinnut vain keittiön kalusteiden ovien vaihtoa. Nälkä kuitenkin kasvoi syödessä ja lopulta he päätyivät tekemään täyden muutoksen jokaiseen huoneeseen. Suunnittelusta vastasi sisustussuunnittelija.

– Keittiön kaappien ovien vaihtaminen oli se ensimmäinen idea, mistä lähdimme liikkeelle. Sitten päätimme vaihtaa koko keittiön ja sen jälkeen kodinhoitohuone alkoi näyttää siltä, että sekin tarvitsee muutosta. Alkoi tuntua, että tapetit täytyisi vaihtaa joka paikkaan. Sisälle tuli totaalinen muutos, Esko kertoo.

– Kalustetukku toimitti meille kaikki kalusteet, eli keittiön, kodinhoitohuoneen, wc:n, eteisen sekä tuulikaapin kalusteet. Kaikki asennettiin valmiiksi paikoilleen, Esko summaa.

 

3D-kuvat suunnittelun tukena

Kalustetukku oli pariskunnalle aiemmin tuntematon toimija. Esko kilpailutti kolme eri toimijaa, joista Kalustetukku tuli valituksi hyvän palvelunsa ansiosta. Remontti alkoi sisustussuunnittelijan tekemillä luonnoksilla, joiden perusteella Kalustetukku lähetti pariskunnalle katsottavaksi 3D-kuvia.

– 3D-kuvat olivat erittäin hyvä asia. Niistä sai vähän mielikuvaa siitä, millainen valmiista kokonaisuudesta tulee. Siitä eteenpäin kaikki meni hyvin jouhevasti. Kalustetukulta vain kysyttiin, että milloin kalusteet saa toimittaa. Kaikki tuli valmiiksi paikoilleen asennettuna. Todella laadukasta työtä, Esko sanoo.

 

Lisää työtilaa sekä moderneja ratkaisuja

Kaikkien kalusteiden asennus valmistui noin viikossa. Remontin myötä keittiön kaappeja on määrällisesti noin puolet aiempaa vähemmän. Säilytystila pysyi Eskon mukaan kuitenkin vähintään samana, ellei jopa hieman kasvanut.

– Pieniä teknisiä yksityiskohtia on nyt otettu paljon paremmin huomioon. Ennen oli vain niin, että ovi auki ja tavarat sinne. Nyt laatikot ja korit tulevat ulos. Nämä ovat pieniä, mutta tärkeitä asioita, Esko sanoo.

– Keittiöön tuli hyvin lisää työtilaa ja avaruutta. Se tuntui aiemmin tukkoiselta ja nyt kaikki on paljon avarampaa, Esko kiteyttää.

Uudet kalusteet toivat tullessaan myös moderneja ratkaisuja. Esimerkiksi liesituuletin ei totutusta poiketen käytä hormia, vaan puhaltaa ilman aktiivisuodattimen kautta huoneilmaan. Myös keittiön kaappien ovet ovat moottoroidut.

– Nämä ovat todella hienoja systeemejä, olen tykännyt niistä, Esko kuvailee.

 

”Tämä oli hyvä valinta”

Kalustetukun kanssa asioimista Esko kuvailee luontevaksi. Työskentely heidän kanssaan oli hänen mielestään mukavaa. Pariskunta on ollut tyytyväinen valintaansa. Kalustetukun parhaiksi puoliksi Esko kokee laadun, palvelun sekä toimitusvarmuuden.

– Asioidessa tuntui ihan siltä, että olisimme olleet aina kavereita, Esko hymyilee.

– Täytyy sanoa, että tämä oli hyvä valinta. Kalustetukku on tehnyt kyllä todella hienoa työtä, Esko päättää.

 

Erkkilän keittiö koostuu seuraavista tuotteista

 

Suunnitteluajan voit varata täältä


Kalustetukusta saat kotimaiset Charmia-keittiökalusteet ja kylpyhuonekalusteet sekä kiintokalusteet kodin muihin tiloihin

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Kalustetukun 13 myymälää paikallisine varastoineen palvelevat kautta Suomen sekä peruskeittiön ostajaa että mittatilauskeittiön tilaajaa. Palvelukokonaisuutemme sisältää kaiken mitä tarvitset – suunnittelemme, valmistamme ja asennamme sekä tarvittaessa rahoitamme hankintasi. Osaamisemme ei rajoitu pelkästään keittiöön – kalustamme myös kylpyhuoneet ja kodin muut tilat.

Kotimainen Charmia-keittiö. Yksilöllisesti suunniteltu ja toteutettu. Sinulle sopivaan hintaan.

Tervetuloa myymälöihimme toteuttamaan omia keittiöunelmia!

Suunnitteluajan voit varata täältä

 

 


Tilaa keittiöideat ja kampanjatarjoukset sähköpostiisi
 
 
 

Kuvastot

Ideakuvasto

Ideakuvasto

Nappaa parhaat ideat kotiisi Charmian ideakuvastosta.

Lataa kuvasto

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneet

Inspiroidu Charmian kylpyhuonekuvastosta.

Lataa kuvasto

Keittiön valaistus

Keittiön valaistus

Luo valaistuksella haluamasi tunnelma keittiöön.

Lataa kuvasto