”Kalustetukulla oli kaikista paras palvelu”

Kalustetukku - Cousins-4

Cousinsin perhe asuu Tampereen Onkiniemessä Särkänniemen kupeessa viisi huonetta ja keittiön käsittävässä kerrostaloasunnossa. Kesällä 2017 kodin keittiöön tehtiin iso remontti, jonka myötä syntyi tarve uusille keittiökalusteille. Toimittajaksi valittiin Kalustetukku, joka […]

Olemme Tampereen Asta Rakentaja -messuilla 2.–4.2.2018

tampere-messut-blogi

Tervetuloa tutustumaan vuoden 2018 uutuuksiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen Asta Rakentaja -messuille 2.–4.2.2018. Rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma, Asta Rakentaja -messut on Pirkanmaan suurin rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen tapahtuma. Messuilla […]

Gram integroitavat koneet superedullisesti

GRAM_concept_FuldIntegrerbar_160217

Nyt on keittiön koneiden integrointi edullista. Kalustetukku Tampere tarjoaa konepaketin lyömättömään hintaan: Jääkaappi Pakastin Induktiotaso Kiertoilmauuni Astianpesukone Kaikki yhteensä  2990,00 €  – Rahteineen !

Kalustetukusta keittiö sopuhintaan!

ND8A9329-2

Kotimaisessa Charmia -keittiössä on laatu ja hinta kohdallaan. Laaja valikoima edullisia laatutuotteita, kattavat palvelut suunnittelusta asennukseen. Varaa ilmainen suunnitteluaika nyt!

Varaa maksuton suunnitteluaika

MOD 7.3

Varaa itsellesi suunnitteluaika täyden palvelun Charmia-myymälään! Käydään yhdessä läpi remonttiisi kohdistuvia toiveita ja tavoitteita kiireettömästi.