Kotimaista

Kotimainen Charmia – sinulle sopivaan hintaan

Kalustetukun ohjenuorana on alusta asti ollut kotimaisuus. Suomen Perheyritysten liiton myöntämän Suomalainen perheyritys -merkin lisäksi meille on kesäkuussa 2016 myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu voidaan antaa tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia.

Siinä missä Suomalainen perheyritys -merkki kuuluu koko Kalustetukulle yrityksenä, on Avainlippu tarkoitettu Charmia-tuotemerkillemme ja kaikille sen alla myytäville kalusteille. Täten jokainen kiintokalusteemme komeroiden ja keittiöiden kautta kylpyhuonekalusteisiin on oikeutettu käyttämään Avainlippu-tunnusta.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 86 prosenttia suomalaisista tuntee Avainlipun. Vastaajista suurin osa (57 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin erittäin paljon tai melko paljon. Tämä ei ole mitätön tunnustus, sillä Taloustutkimuksen tekemän bränditutkimuksen mukaan Avainlippu on lähestymässä brändien arvostuksessa Suomessa kymmenen kärkeä.

Nojaamme Kalustetukussa vahvasti paikallisuuteen. Ilman perheyrittäjyyttä meillä ei olisi Avainlippu-merkkiäkään. Arvostettua Avainlippu-merkintää olisi ollut turha edes hakea, mikäli emme olisi toimineet jo pitkän aikaa tavoitteellisesti kotimaisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Kaikki tarjoamamme palvelut ovat paikallisia. Lisäksi olemme entisestään lisänneet kotimaisten tehtaiden käyttöä tuotannossamme. Edelleen, esimerkiksi jätehuollossa ja kierrätyksessä kotimaisuus on helpottanut toimintaamme , sillä yhteiskuntamme korkeiden normien noudattaminen on suomalaisille yhteistyökumppaneillemme itsestään selvää.

Kalustetukussa uskomme, että suomalaiset raaka-aineet ja kotimaahamme räätälöidyt palvelut hyödyttävät meitä kaikkia. Laatu, kotimaisuus ja paikallisuus – siinä kolme tukijalkaamme. Avainlippu-merkki toimii tästä yhtenä todisteena.

Lue lisää Charmia-tuotemerkillemme myönnetystä Avainlipusta täältä.