Kylpyhuone on enemmän kuin peseytymistila

Panosta estetiikkaan, leikittele materiaaleilla ja valitse linjakkaat kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneesta on tullut entistä tärkeämpi osa kodin kokonaisuutta ja sen ulkonäköön sekä varusteluun panostetaan jatkuvasti enemmän. Ajan henkeen kuuluvat kylpyhuoneen laattojen rohkeat materiaali- ja värivalinnat, valaistuksen roolin korostuminen sekä näyttävien kylpyhuonekalusteiden suosiminen. Kylpyhuoneremontti on asunnossa tehtävistä remonteista yleensä vaativin, koska kyseessä on märkätila ja esimerkiksi laattojen asentaminen on monelle täysin vierasta puuhaa. Helpon kylpyhuoneremontin reseptinä toimii huolellinen suunnittelu ja toteutus ammattilaisen kanssa. Märkätilaremontti kannattaa teettää aina märkätilasertifioidulla ammattilaisella, jotta kylpyhuone säilyy käyttökunnossa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Jos harkitset kylpyhuoneen uudistamista, Kalustetukku tarjoaa mittavan valikoiman tyylikkäitä kylpyhuonekalusteita. Tutustu mallikylpyhuoneisiimme ja varaa itsellesi suunnitteluaika, niin suunnitellaan yhdessä kotiisi unelmiesi kylpyhuone!

Valitse valmis kokonaisuus tai räätälöi kylpyhuone makusi mukaan

Valikoimastamme löydät tuotteet niin vanhan kylpyhuoneen uudistamiseen kuin kokonaan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen. Voit valita valmiin kylpyhuonekokonaisuuden mittavasta valikoimastamme, mutta voimme yhdessä räätälöidä myös juuri sinun tyyliisi sopivan ratkaisun. Tutustu alla oleviin mallikylpyhuoneisiimme tai valitse pala palalta omaan tyyliisi sopivat kylpyhuonekaappien ovet ja vetimet, altaat ja hanat, valaisimet sekä muut lisävarusteet.

Tutustu myös mallistoihimme:

Katso altaiden asennusohjeet

Varaa suunnittelutapaaminen

Kalustetukun ammattilaiset ovat valmiina auttamaan kaikissa kylpyhuoneisiin liittyvissä kysymyksissä. Varaa suunnittelutapaaminen omaan Kalustetukkuusi, niin käydään läpi uutta kylpyhuonetta koskevat toiveesi!

Varaa aika tästä

Mallikylpyhuoneet

Mallikylpyhuoneista löydät tuoreimmat ideat ja uusimmat tyylit

Tuotteet

Kaikki tuoteryhmät