Kirjoitettu: 24.03.2019

Kirjoittaja

Maailmanensi-ilta – Kuvioidut terästasot by Harri Koskinen

Tunnetun muotoilijan Harri Koskisen suunnittelemat kuvioidut teräspinnat ovat nyt saapuneet valikoimaamme. Koskisen kuuluisimpia suunnittelutöitä ovat mm. K-tuoli ja skandinaavisen designin klassikko, Block-lamppu. Stalan uudessa ja uniikissa materiaalissa, StalaTex™, yhdistyy ruostumattoman teräksen ominaisuudet sekä kauniit, lämminhenkiset yksityiskohdat.

StalaTex kuvioituja teräspintoja voidaan käyttää mm. tasopinnoilla, tiskipöydissä sekä välitilalevyissä. Tuttu materiaali näyttäytyy uudenlaisessa valossa eri tasoilla.

medium_Product_Feel_StalaTex_006

StalaTex pinnat valmistetaan ympäristöystävällisellä laserteknologialla ja ovat suunniteltu erityisesti Pohjoismaisiin koteihin. Koskinen on tuonut terästason designiin elementtejä luonnosta. Ylärivissä Savi, Ruoto, Lehti, Viiva ja alarivissä Kenno, Havu, Tunturi ja Jäälautta.

medium_Product_StalaTex_surface_Collection Harri_Koskinen_001

Keittiöiden nousevana trendinä on teollisuushenkisyys sekä klassinen ajattomuus, joita juuri kuvioidut teräspinnat huokuvat. Tyylikkään muotoilun lisäksi teräs toimii hyvin myös arjessa. Se on helppo puhdistaa ja kestää hyvin kovaakin käyttöä. Lue lisää StalaTexin pinnoista Piia Kalliomäen blogista: Pieni talo Helsingissä tai suoraan Stalan sivuilta. Jos haluat päästä tunnustelemaan pintoja livenä niin katso täältä lähin Kalustetukkusi ja tule piipahtamaan.

medium_Product_Feel_StalaTex_003