Mustan Mukaan

Saarekekeittiö on tämän hetken valinta

Mustanpuhuvassa mallikeittiössämme tila on hyödynnetty ajanmukaisella ratkaisulla asentamalla keittiön keskiöön toimiva keittiösaareke. Saarekekeittiön avulla keittiöön saadaan lisää laskutilaa ja sen toiminnallinen tarkoitus muuttuu kokkauksesta enemmän yhdessäolon suuntaan.

Liesi on sijoitettu huoneen keskelle saarekkeeseen, jonka yhteydessä on myös ruokailutaso. Kätevä tasosta ylösnouseva liesituuletin on erinomainen ratkaisu saarekeliedelle. Näin lieden yläpuolinen tila jää avonaiseksi ja silloin kun ruokaa ei laiteta, saa liesituulettimen kokonaan piiloon tason sisään. Liikuteltava aputaso on monen pienemmän keittiön pelastaja ja suuremmankin keittiön oiva apuri.

Modernissa keittiössä käytetään rohkeasti tummempiakin sävyjä

Tummanharmaan, mustan sekä valkoisen yhdistelmä on selkeä ja huokuu modernia tunnelmaa. Ovissa ja rungoissa käytetty puukuosi tuo ilmeeseen eloisuutta ja pehmentää tumman sekä valkoisen kontrastia. Teräksen väriset kodinkoneet sulautuvat täydellisesti tummansävyisiin kaapistoihin ja leveät vetimet viimeistelevät arvokkaan ilmeen.

Unelmoitko tummasta keittiöstä?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi keittiö >>

Kuvaan sisältyvät tuotteet:

Työtaso: Kivitasot, Valkoinen matta

Yläovet: Kvartetti, Musta puusyy

Alaovet: Kvartetti, Antrasiitti

Vetimet: Pegasus RST

Valot: Osram LED-valonauha

Kodinkoneet: GRAM-kodinkoneet

Liesituuletin: Tasosta ylösnouseva tuuletin

Lisävarusteet:
- Aventos HF klippimekanismi
- LE MANS piilokulmamekanismi

Muut tuotteet:

Evolide-pistorasia, Osier-hana

Mallikeittiöt