Kotimainen.<br>Kestävä.<br>Yksilöllinen

Kotimainen.
Kestävä.
Yksilöllinen

Charmia-keittiön tunnistat laadusta ja tyylistä. Saat apua keittiön ideointiin ja suunnitteluun paikalliselta myyjältäsi. Tule käymään tai varaa suunnitteluaika lähimpään Kalustetukku-myymälääsi.

Tutustu tarinaamme


Jopa 25 vuoden takuu

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Mittatilaustyönä kotiisi

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Asiakkaistamme 95 %
suosittelee

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Valitse haluamasi
hintaluokka

Kaikki keittiöt on saatavilla kaikissa hintaluokissa. Hintaan vaikuttaa materiaalit, lisävarusteet, kodinkoneet ja mekanismit, jotka eivät näy ulospäin. Löydät varmasti kotiisi sopivan ratkaisun!


Tule lähimpään myymälään
ja löydä unelmiesi keittiö

Lupaamme sinulle...

Huippuluokan palvelua

Meille on kunnia-asia, että löydämme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan keittiön. Saat ammattitaitoista opastusta ja runsaasti vinkkejä unelmiesi keittiön löytämiseen.

Uusia ideoita

Paras ei suinkaan tarkoita kalleinta. Unelmien keittiön löytämiseen tarvitaan ennemmin näkemystä ja ripaus rohkeutta. Voit odottaa joustavaa ja idearikasta asiointia kanssamme.

Laadukkaat tuotteet

Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja kestäviä. Laatu on yksi tärkeimmistä arvoistamme, joka on ohjannut tekemistämme jo kahden vuosikymmenen ajan.

Paikallista palvelua

Paikallinen myymälähenkilökunta tuntee alueesi keittiötyylit ja erityispiirteet. Asiointi paikallisen Kalustetukun kanssa on mukavaa, selkeää ja helppoa.

Löydä täydellinen ratkaisu paikallisen asiantuntijan avulla

Paikalliset asiantuntijamme tuntevat alueesi trendit ja erityispiirteet paremmin kuin kukaan. Uskomme, että löydät parhaimman ratkaisun paikallisten myyjiemme avulla.

Charmiassa yhdistyvät kotimaiset arvot ja avarakatseinen suunnittelu

Tarinamme alkoi Loimaan teollisuuskylästä vuonna 1993, kun kaksi miestä päätti alkaa valmistaa laadukkaita kalusteovia suomalaisten keittiöiden tyyliä kohentamaan. Kotimaisuus on ollut vahva osa Charmia-keittiöiden identiteettiä alusta asti.

Menestyksemme avain on oman Charmia-tuotemerkin kehittäminen. Pitämällä tuotekehityksen omissa käsissämme pystymme luomaan juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivia keittiökalusteita. 

Näkemyksemme pohjoismaisten keittiöiden tyylisuuntauksista ja laatuvaatimuksista kirkastuu päivä päivältä kokemuksemme myötä. Kahden vuosikymmenen aikana olemme kokeneet vaiherikkaan kasvun yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi keittiökalustevalmistajaksi.

 

Ylpeästi suomalainen perheyritys

Henkilöstömme sisukkaan asenteen ja periksiantamattoman työpanoksen ansiosta olemme saaneet Suomen Perheyritysten liiton myöntämän Suomalainen perheyritys -merkin. 

Perustettu
1993 Loimaalla
Työllistää
90 työntekijää
Toimipisteitä
12 paikkakunnalla
Suomessa
Tuotteilla jopa
25 vuoden takuu
Keittiöiden
kotimaisuusaste
vähintään 75 %

Asiakkaamme kertovat

“Keittiö ja kylpyhuone ovat käytännölliset ja niitä on helppo käyttää. Keittiössä on kiva kokata, kun kaikki on helposti saatavilla. Keittiön kaappien alla oleva valo oli Kalustetukun idea. Se on tosi hieno.”

Outi Leinonen
Jyväskylä

“Syy Kalustetukun käyttämiseen kolmatta kertaa on se, että hinta ja laatu ovat kohdanneet tosi järkevästi. Palvelu on ollut asiallista, hinta kohdallaan eikä reklamoitavaa ole ollut. Kokonaispaketti on ollut aina hyvä.”

Jonne Halttunen
Jyväskylä

“Suunnittelija kuunteli toiveemme ja piirteli niiden pohjalta toimivat versiot suunnitelmista. Kalustetukusta löysimme tarvittavat värit ja materiaalit – heillä hommat toimivat ja kalusteet ovat laadukkaita.”

Jenna Raitio
Lieto


Trustmary Reviews