Kalustetukku Espoo

Ajankohtaista myymälässä


pori 5.7.2018-18

Kotimainen Charmia

Charmia-keittiöt saat lähimmästä Kalustetukusta. Suunnittelu, valmistus, toimitus ja tarvittaessa asennus – kaikki tämä jo 24 vuoden ajan!

Katso lähin Kalustetukku myymäläsi →

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Kalustetukun 13 myymälää paikallisine varastoineen palvelevat kautta Suomen sekä peruskeittiön ostajaa että mittatilauskeittiön tilaajaa.

Palvelukokonaisuutemme sisältää kaiken mitä tarvitset – suunnittelemme, valmistamme ja asennamme sekä tarvittaessa rahoitamme hankintasi. Osaamisemme ei rajoitu pelkästään keittiöön – kalustamme myös kylpyhuoneet ja kodin muut tilat.


MOD 7.3
Kaikissa Kalustetukku myymälöissä!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tervetuloa palvelevaan Charmia-myymälään! Varaa ilmainen suunnitteluaika, niin käydään yhdessä läpi remonttiisi kohdistuvia toiveita ja tavoitteita kiireettömästi.


Kokemuksia-slider-1024x683

Tyytyväiset asiakkaat


Kalustetukku Espoo esittely

Myymälän palvelut

Suunnittelu

Suunnittelupalveluumme kuuluu kohteen tarkkoihin mittoihin perustuva keittiösuunnitelma sekä suunnitelman mukainen tuotelistaus. Kuuntelemme aina toiveesi ja annamme omat ideamme ja kokemukseemme perustuvat ratkaisuehdotukset käyttöösi. Tulemme tarvittaessa tekemään mittaukset suoraan kohteeseen PK-seudulla.

Kuljetus

Haluatko säästää omaa aikaasi ja selkääsi? Voit tilata mieltä kuljetuspalvelun, niin tuomme tuotteet kohteeseen sovittuna ajankohtana. Kuljetuspalvelu sopii erityisesti sinulle, joka et omista omaa pakettiautoa tai peräkärryä. Kuljetuspalvelumme avulla remontistasi tulee entistäkin huolettomampi!

Asennus

Kun haluat, että keittiöremonttisi valmistuu tarkan aikataulun mukaan, suosittelemme valitsemaan remontillesi tekijän suoraan Kalustetukusta. Kaikki asentajamme ovat luotettavia ammattilaisia, jotka toteuttavat remontin kokonaispalveluna aina pohja- ja LVIS-töistä viimeistelytöihin asti. Muistathan, että voit vähentää keittiöremontin kotitalousvähennuksessä!

Muut palvelut

Pidämme myymälässämme aina esillä mahdollisimman laajaa keittiönäyttelyä ja päivitämme tuotevalikoimaamme uutuuksilla tasaisin väliajoin. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, siksi saat meiltä kaikki runkorakenteet valmiiksi kasattuina. Tervetuloa palveltavaksi myymäläämme!

Tutustu henkilökuntaan

testikuva nettiin janne

Lyhyesti Jannesta

Kalustealan moniosaaja Janne on työskennellyt Kalustetukussa myyden ja suunnitellen Charmia-unelmia jo vuodesta 2000. Harrastuksekseen myymäläpäällikkö Janne mainitsee perhokalastuksen.

Espoo_2

Lyhyesti Jyrkistä

Jyrki työskentelee Espoon Kalustetukussa myynnin ja suunnittelun parissa. Mies on myös pitkän linjan kalustekonkari – kalustealalla hän on työskennellyt vuodesta 2005 lähtien.