Kalustetukku Jyväskylä

Ajankohtaista myymälässä


pori 5.7.2018-18

Kotimainen Charmia

Charmia-keittiöt saat lähimmästä Kalustetukusta. Suunnittelu, valmistus, toimitus ja tarvittaessa asennus – kaikki tämä jo 24 vuoden ajan!

Katso lähin Kalustetukku myymäläsi →

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Kalustetukun 13 myymälää paikallisine varastoineen palvelevat kautta Suomen sekä peruskeittiön ostajaa että mittatilauskeittiön tilaajaa.

Palvelukokonaisuutemme sisältää kaiken mitä tarvitset – suunnittelemme, valmistamme ja asennamme sekä tarvittaessa rahoitamme hankintasi. Osaamisemme ei rajoitu pelkästään keittiöön – kalustamme myös kylpyhuoneet ja kodin muut tilat.


Talvinen ikkuna taustalla
Bloggaajayhteistyö

Minimalistinen unelmakeittiö

Minimalismi kuuluu tämän hetken suosituimpiin suunnittelutrendeihin. Kun pääsimme jo toistamiseen uudistamaan Lainahöyhenissä-lifestylebloggaajan, Tiiun keittiön, tavoitteena oli toteuttaa mahdollisimman minimalistinen ja puhtaan skandinaavinen kodin sydän.

”Keittiöstä tuli todellinen unelmakeittiöni. Materiaalivalinnat, mattapintainen valkoinen ja 1% valkaistu aito koivuviilu, luovat ihanan seesteisen ja valoisan tunnelman vaalean kalanruotoparketin kanssa. Halusin ennen muuta skandinaavisen ja minimalistisen keittiön, joka istuu hyvin talon henkeen ja ympärillä vallitsevaan luontoon”, Tiiu kirjoittaa blogissaan.

”Keittiötoimittajaksi valikoitui lopulta Jyväskylän Kalustetukku, ja kotimainen Charmia-keittiö. Syy valintaan oli heidän valikoimistaan löytynyt koivuinen aitoviilu – muilla toimittajilla kun oli tarjota lähes yksinomaan teknistä viilua, mikä on siis printattua puukuviota, ei aitoa puuviilua. Valintaan vaikutti myös heti alkupalaverissa vaikutuksen tehnyt kalustemyyjä Aino, joka teki uskomattoman kovan työn kaikkien toiveideni mahdollistamiseksi. Keittiön suunnitteleminen saumattomasti toimivaksi, ja visuaalisesti toiveitani vastaavaksi, kun ei ollut ihan helppo homma”, Tiiu kertoo.

Keittiön minimalistinen tunnelma on aikaansaatu paitsi materiaali- ja värivalintojen myös kodinkoneiden perinpohjaisen kalusteisiin tehdyn integraation sekä lieden keskellä huomaamattomasti sijaitsevan Savon Basic Plus -liesituulettimen avulla.

Keittiön materiaalit:

  • valkoinen mattaovi uralla, Viola lumivalkea
  • komeroseinän viiluovi uralla, Daalia koivu, 1% valkaistu
  • kvartsitaso, 20mm, Nerostein, sävy Royal Blanc
  • hana, Vola, tiedustelut LaattaLeevi
  • seinäsävy, Tikkurilan valkoinen

Katso kaikki kuvat ja lue lisää Lainahöyhenissä-blogista >>

 


Kalustetukku | Asiakaskokemuksia: Niemiset
Asiakaskokemus

”Yhteistyö Jyväskylän Kalustetukun kanssa sujui hyvin”

Juha ja Salla Niemisen omakotitalo sijaitsee Jyväskylän Kaunisharjussa. Täydellisen keittiöremonttin kohokohta ovat Jyväskylän Kalustetukun toimittamat Charmia-kalusteet.

“Vanha keittiömme oli 1970-luvulta, ja halusimme valoa ja vaaleutta. Tahdoimme keittiöömme modernit kalusteet, joissa olisi sopivasti vanhanajan henkeä. Jyväskylän Kalustetukusta löysimme useamman vaihtoehdon, joista valita.”

“Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä. Vaaleiden kaapistojen myötä keittiö tuntuu paljon tilavammalta. Uudet kaapit ovat hyvin käytölliset. Ne on suunniteltu fiksusti ja tavaroihin pääse helposti käsiksi.”

“Yhteistyö Jyväskylän Kalustetukun kanssa sujui hyvin. Olimme kuulleet heistä hyvää jo ennakkoon, eikä yllätyksiä tullut. Lapsiperheelle myös hinnalla oli merkitystä keittiökalusteiden toimittajaa valitessa. Kalustetukun henkilökunta oli osaavaa, ja he kuuntelivat meidän toiveitamme.”

Katso kaikki kuvat täältä >>


MOD 7.3
Kaikissa Kalustetukku myymälöissä!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tervetuloa palvelevaan Charmia-myymälään! Varaa ilmainen suunnitteluaika, niin käydään yhdessä läpi remonttiisi kohdistuvia toiveita ja tavoitteita kiireettömästi.


Kalustetukku Jyväskylä esittely

Myymälän palvelut

Suunnittelu

Suunnittelupalvelumme sisältää mm. tarkkoihin mittoihin perustuvan keittiösuunnitelman sekä tuotelistauksen. Keittiön suunnitteleminen Jyväskylän Kalustetukun ammattilaisen kanssa on rentoa ja mukavaa – kuuntelemme toiveesi ja ehdotamme kokemukseemme pohjautuvat ratkaisut kuhunkin yksityiskohtaan. Tulemme tarvittaessa tekemään mittaukset veloituksetta Jyväskylän alueella.

Kuljetus

Jos et halua kuljettaa meiltä hankkimiasi tuotteita itse, voit valita avuksesi kuljetuspalvelun. Tuomme tällöin tuotteet kohteeseen sovittuna ajankohtana. Kuljetuspalvelu on erityisen kätevä silloin, kun et omista omaa pakettiautoa tai kun remonttikohde sijaitsee pitkän matkan päässä myymälästämme. Kuljetuspalvelumme avulla säästät paitsi kallisarvoista aikaasi myös selkääsi!

Asennus

Keittiöremontin tekeminen voi olla helppoa. Varsinkin, kun valitset ammattilaisen hoitamaan keittiön asentamisen. Asennuspalvelumme kattaa kaiken keittiön asentamiseen liittyvän aina pohja- ja LVIS-töistä keittiökalusteiden asennukseen asti. Muistathan, että keittiöremonttiin kuuluvat asennustyöt ovat kotitalousvähennyskelpoista työtä!

Muut palvelut

Haluamme vastata asiakkaidemme kysyntään tarjoamalla mahdollisimman laajaa palvelua. Myymälässämme on aina esillä kattava keittiönäyttely, jota päivitämme uutuuksilla tasaisin väliajoin. Lisäksi meiltä saat kaikki runkorakenteet valmiiksi kasattuina. Pyrimme työssämme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja palvelemme asiakkaitamme hyväntuulisesti ja täsmällisesti.

Tutustu henkilökuntaan

Kalustetukku Jyväskylä | Aino Pitkänen

Lyhyesti Ainosta

Nopea, tarkka ja tunnollinen. Vapaa-ajallaan harrastaa hevosia ja hyvää ruokaa.

Kalustetukku Jyväskylä | Ulla Puronhaara

Lyhyesti Ullasta

Hyvä kuuntelija, rauhallinen ja luova. Innokas sisustuksen harrastaja.

kalustetukku_sami_879x587

Lyhyesti Samista

Asennuskokemuksella varustettu käytännönläheinen suunnittelija, jolla on silmää luoda kauniita ja toimivia kokonaisuuksia.

Kalustetukku Jyväskylä | Matti Kokkonen

Lyhyesti Matista

Yli 10 vuotta alalla toiminut konkari ja Jyväskylän Charmia-myymälän kauppias vuodesta 2010 lähtien. Hallitsee suurten ja pienten kohteiden kokonaisuudet.