Kalustetukku Tampere

Ajankohtaista myymälässä


Kalustetukku - Cousins-4
Asiakaskokemus

”Kalustetukulla oli kaikista paras palvelu”

Cousinsin perhe asuu Tampereen Onkiniemessä Särkänniemen kupeessa viisi huonetta ja keittiön käsittävässä kerrostaloasunnossa. Kesällä 2017 kodin keittiöön tehtiin iso remontti, jonka myötä syntyi tarve uusille keittiökalusteille. Toimittajaksi valittiin Kalustetukku, joka erottui muista erityisesti laadukkaalla palvelullaan.

Kalusteiden hankinnassa tavoitteena oli saada aikaan toimiva kokonaisuus sekä tarpeeksi kaappitilaa. Perheen äiti Katri Cousins pyysi kalusteista tarjoukset yhteensä viidestä eri paikasta. Kalustetukulla ymmärrettiin heti, mitä oltiin hakemassa.

– Kalustetukulla oli kaikista paras palvelu. He osasivat ehdottaa erilaisia materiaaleja, kaappimalleja sekä kodinkoneita. Hyvin asiantuntevasti annettiin neuvoja siitä, mitä kannattaa laittaa ja mitä ei, Katri kertoo.

– Aina kun lähetti kysymyksiä tai soitti, niin sieltä kyllä heti hyvin hanakasti vastattiin tai soitettiin takaisin, hän jatkaa.

Lue koko juttu täältä >>


GRAM_concept_FuldIntegrerbar_160217
Integroitavat Gram-kodinkoneet edullisesti!

Gram integroitavat koneet superedullisesti

Nyt on keittiön koneiden integrointi edullista. Kalustetukku Tampere tarjoaa Gram-kodinkonepaketin lyömättömään hintaan:

  • Jääkaappi
  • Pakastin
  • Induktiotaso
  • Kiertoilmauuni
  • Astianpesukone
  • Kaikki yhteensä  2990,00 €  – Rahteineen !

ND8A9329-2

Kalustetukusta keittiö sopuhintaan!

Kotimaisessa Charmia -keittiössä on laatu ja hinta kohdallaan.

Laaja valikoima edullisia laatutuotteita, kattavat palvelut suunnittelusta asennukseen.

Varaa ilmainen suunnitteluaika nyt!


MOD 7.3
Kaikissa Kalustetukku myymälöissä!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tervetuloa palvelevaan Charmia-myymälään! Varaa ilmainen suunnitteluaika, niin käydään yhdessä läpi remonttiisi kohdistuvia toiveita ja tavoitteita kiireettömästi.


Kalustetukku Tampere esittely

Myymälän palvelut

Suunnittelu

Suunnittelupalvelumme sisältää mm. tarkkoihin mittoihin perustuvan keittiösuunnitelman sekä tuotelistauksen. Keittiön suunnitteleminen Tampereen Kalustetukun ammattilaisen kanssa on rentoa ja mukavaa – kuuntelemme toiveesi ja ehdotamme kokemukseemme pohjautuvat ratkaisut kuhunkin yksityiskohtaan. Tulemme tarvittaessa tekemään mittaukset tilauksen jälkeen veloituksetta Tampereen alueella.

Kuljetus

Jos et halua kuljettaa meiltä hankkimiasi tuotteita itse, voit valita avuksesi kuljetuspalvelun. Tuomme tällöin tuotteet kohteeseen sovittuna ajankohtana. Kuljetuspalvelu on erityisen kätevä silloin, kun et omista omaa pakettiautoa tai kun remonttikohde sijaitsee pitkän matkan päässä myymälästämme. Kuljetuspalvelumme avulla säästät paitsi kallisarvoista aikaasi myös selkääsi!

Asennus

Keittiöremontin tekeminen voi olla helppoa. Varsinkin, kun valitset ammattilaisen hoitamaan keittiön asentamisen. Asennuspalvelumme kattaa kaiken keittiön asentamiseen liittyvän aina pohja- ja LVIS-töistä keittiökalusteiden asennukseen asti. Muistathan, että keittiöremonttiin kuuluvat asennustyöt ovat kotitalousvähennyskelpoista työtä!

Muut palvelut

Haluamme vastata asiakkaidemme kysyntään tarjoamalla mahdollisimman laajaa palvelua. Myymälässämme on aina esillä kattava keittiönäyttely, jota päivitämme uutuuksilla tasaisin väliajoin. Lisäksi meiltä saat kaikki runkorakenteet valmiiksi kasattuina. Pyrimme työssämme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja palvelemme asiakkaitamme hyväntuulisesti ja täsmällisesti.

Rahoitus

Toteuta keittiö- tai säilytystilahaaveesi Aktiivirahalla. Nyt uutena etuna saat ostoksistasi Finnair Plus palkintopisteitä, kun käytät Aktiiviraha-korttia maksamiseen.Tutustu vaihtoehtoihin ja hae sähköisesti oma Aktiiviraha-korttisi, saat päätöksen postitse muutaman päivän kuluttua. Kun olet tehnyt myyjän kanssa tilauksesi ja on aika maksaa, kerro myyjälle, että sinulla on Aktiiviraha-tili, jolla haluat maksaa ostoksesi.

Tutustu henkilökuntaan

Petri_Alajoki_540x337

Lyhyesti Petristä

Säntillinen kalustealan ammattilainen. Vapaa-ajallaan säntillinen harrastaa hiihtoa ja frisbeegolfia.

Tuomas_Parssinen_540x337

Lyhyesti Tuomaksesta

Luova ja näppärä tekijä. Taitaa palloilulajin kuin palloilulajin.

Saara_Havukainen_540x337

Lyhyesti Saarasta

Myymälämme nuori vahvistus. Sisäistää asiat ja oppii nopeasti. Aikaisemmalta koulutukseltaan leipuri.

Sami_Murtola_540x337

Lyhyesti Samista

Vanha konkari, joka muistaa myös tuotteet viime vuosisadalta. Harrastaa golfia ja mopoilua.