Kalustetukku Vantaa

Ajankohtaista myymälässä


pori 5.7.2018-18

Kotimainen Charmia

Charmia-keittiöt saat lähimmästä Kalustetukusta. Suunnittelu, valmistus, toimitus ja tarvittaessa asennus – kaikki tämä jo 24 vuoden ajan!

Katso lähin Kalustetukku myymäläsi →

Kalustetukku on kotimaisista Charmia-keittiöistään tunnettu harjaantunut kalustevalmistaja ja suoraselkäinen suomalainen perheyritys. Kalustetukun 13 myymälää paikallisine varastoineen palvelevat kautta Suomen sekä peruskeittiön ostajaa että mittatilauskeittiön tilaajaa.

Palvelukokonaisuutemme sisältää kaiken mitä tarvitset – suunnittelemme, valmistamme ja asennamme sekä tarvittaessa rahoitamme hankintasi. Osaamisemme ei rajoitu pelkästään keittiöön – kalustamme myös kylpyhuoneet ja kodin muut tilat.


MOD 7.3
Kaikissa Kalustetukku myymälöissä!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tervetuloa palvelevaan Charmia-myymälään! Varaa ilmainen suunnitteluaika, niin käydään yhdessä läpi remonttiisi kohdistuvia toiveita ja tavoitteita kiireettömästi.


Kokemuksia-slider-1024x683

Tyytyväiset asiakkaat


Kalustetukku Vantaa esittely

Myymälän palvelut

Suunnittelu

Suunnittelussa lähdemme liikkeelle aina asiakkaan kuuntelemisella ja hänen toiveidensa peilaamisella tuotevalikoimaamme. Suunnittelupalveluumme kuuluu esim. tarkkoihin mittoihin perustuva keittiösuunnitelma sekä sen pohjalta tehty tuotelistaus. Teemme myös mittauskäynnit veloituksetta PK-seudulla.

Kuljetus

Voit kuljettaa meiltä hankkimasi tuotteet joko itse tai tilata avuksesi kuljetuspalvelun. Kuljetuspalvelumme tuo tuotteet sovittuna ajankohtana kohteeseen, etkä tarvitse omaa pakettiautoa tai peräkärryä. Mikä parasta, kuljetuspalvelumme avulla säästät myös selkääsi!

Asennus

Keittiöremontin tekemisestä tulee helppoa, kun valitset ammattilaisen tekemään keittiön asentamisen puolestasi. Asennuspalvelumme sisältää kaikki keittiönasentamiseen kuuluvat vaiheet aina LVIS-töistä keittiökalusteiden asennukseen ja viimeistelyyn asti. Muista hyödyntää kotitalousvähennys keittiöremontin asennustöistä!

Muut palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Päivitämme myymälämme keittiönäyttelyä tasaisin väliajoin ja pidämme aina mahdollisimman paljon tuotteita esillä. Lisäksi olemme yrittäneet helpottaa kaapistojen asennusta kasaamalla kaikki runkorakenteet ostajaan varten valmiiksi.

Tutustu henkilökuntaan

testikuva nettiin janne

Lyhyesti Jannesta

Janne on Kalustealan moniosaaja, joka on työskennellyt Kalustetukussa suunnitellen ja myyden Charmia lastulevyunelmia jo vuodesta 2000. Hän toimii sekä Espoon että Vantaan myymäläpäällikkönä. Vapaa-ajallaan Janne on intohimoinen perhokalastaja.

Vantaa_1

Lyhyesti Minnasta

Minna on toiminut Vantaan Kalustetukussa myyjänä 2 vuotta. Alalla hän on ollut noin 7 vuotta. Minna on kiinnostunut sisustamisesta ja kodin kunnostamisesta ja pitää suunnittelusta sekä ongelmien ratkomisesta asiakkaiden keittiöissä. Hän on rauhallinen ja kuuntelee asiakkaiden toiveita, toisinaan innostuen ehkä liikaakin asiakkaan kanssa. Koulutustaustaltaan Minna on vaatetusalan artenomi ja harrastaakin käsitöitä, viimeisimpänä neulominen on vienyt mennessään. Vapaa-aika kuluu myös salin ja ryhmäliikunnan parissa. Minnan sydäntä lähellä ovat eläimet, erityisesti koirat.

Vantaa_2

Lyhyesti Matista

Matti on toiminut kalustealalla yli kymmenen vuotta, aina vuodesta 2005 lähtien. Vapaa-ajallaan hän harrastaa muun muassa biljardia ja kaukalopalloa.