Rahoitus

Rahoitus

Toteuta keittiö- tai säilytystilahaaveesi Aktiivirahalla. Nyt uutena etuna saat ostoksistasi Finnair Plus palkintopisteitä, kun käytät Aktiiviraha-korttia maksamiseen.

Lue lisää


Aktiiviraha – maksa edullisesti erissä!

Toteuta keittiö- tai säilytystilahaaveesi Aktiivirahalla. Nyt uutena etuna saat ostoksistasi Finnair Plus palkintopisteitä, kun käytät Aktiiviraha-korttia maksamiseen.

Jos sinulla on jo jokin Handelsbanken Rahoituksen myöntämä Mastercard, voit sopia myyjän kanssa, että haluat käyttää olemassa olevaa tiliäsi hankinnan maksamiseen ja hyödyntää edullisen maksuaikatarjouksen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja hae sähköisesti oma Aktiiviraha-korttisi, saat päätöksen postitse muutaman päivän kuluttua. Kun olet tehnyt myyjän kanssa tilauksesi ja on aika maksaa, kerro myyjälle, että sinulla on Aktiiviraha-tili, jolla haluat maksaa ostoksesi. Kerro myös minkä alla olevista vaihtoehdoista haluat käyttää:

Maksa 6 erässä (6 kk)

 

Maksa 10 erässä (10 kk)

 

Maksa 20 erässä (20 kk)

 

Sähköiseen hakemukseen tästä

 

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 26,28 % (6/2017), kun nimelliskorko on 12,81 %.

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11–13, Helsinki.

Aktiivirahalla saat lisäksi Ostoturva-vakuutuksen yli 50 euron arvoisille tuotteille. Vakuutus korvaa tuotteen varkauden tai vahingoittumisen 1000 euroon asti. Ostoturva on voimassa puoli vuotta (180 päivää) osto- tai toimituspäivästä.

 

Löydä oma Kalustetukku-jälleenmyyjäsi täältä!

Tervetuloa ideoimaan unelmiesi
Charmia-keittiö

Varaa maksuton keittiösuunnittelu tai ota yhteyttä

Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin, eikä sido sinua mihinkään. Saat budjettiisi sopivan keittiöehdotuksen ja 3D-kuvat omaksesi.

Voit myös lähettää viestin, jos sinulla on esimerkiksi jotain kysymyksiä tai mietteitä.