Rahoitus

Aktiiviraha – maksa edullisesti erissä!

Toteuta keittiö- tai säilytystilahaaveesi Aktiivirahalla. Nyt uutena etuna saat ostoksistasi Finnair Plus palkintopisteitä, kun käytät Aktiiviraha-korttia maksamiseen.

Jos sinulla on jo jokin Handelsbanken Rahoituksen myöntämä Mastercard, voit sopia myyjän kanssa, että haluat käyttää olemassa olevaa tiliäsi hankinnan maksamiseen ja hyödyntää edullisen maksuaikatarjouksen.

Kalustetukku_banneri_Finnair-Plus_715x250px_062017

Tutustu vaihtoehtoihin ja hae sähköisesti oma Aktiiviraha-korttisi, saat päätöksen postitse muutaman päivän kuluttua. Kun olet tehnyt myyjän kanssa tilauksesi ja on aika maksaa, kerro myyjälle, että sinulla on Aktiiviraha-tili, jolla haluat maksaa ostoksesi. Kerro myös minkä alla olevista vaihtoehdoista haluat käyttää:

Maksa 6 erässä (6 kk)

Maksa 10 erässä (10 kk)

Maksa 20 erässä (20 kk)

Sähköiseen hakemukseen tästä

Aktiiviraha on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk ja vuosimaksu 30 € toisesta vuodesta alkaen. Todellinen vuosikorko 1 500 euron luottosaldolle on 26,28 % (6/2017), kun nimelliskorko on 12,81 %.

Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11–13, Helsinki.

Aktiiviraha_RGBAktiivirahalla saat lisäksi Ostoturva-vakuutuksen yli 50 euron arvoisille tuotteille. Vakuutus korvaa tuotteen varkauden tai vahingoittumisen 1000 euroon asti. Ostoturva on voimassa puoli vuotta (180 päivää) osto- tai toimituspäivästä.

Löydä oma Kalustetukku-jälleenmyyjäsi täältä!