Koti järjestykseen oikeanlaisella säilytysjärjestelmällä

Lähes jokaisessa taloudessa haaveillaan tilavammasta kodista. Jo kahdenkin henkilön talouksissa tavaran määrä ottaa kuitenkin helposti yliotteen – harrastuksiin liittyvät vaatteet ja varusteet, kengät sekä pyöräilykypärät vaativat väkisinkin oman tilansa. Järjestyksessä oleva koti syntyy huolellisella tavaroiden inventaariolla tai tarpeeksi suurella ja järkevästi suunnitellulla säilytyskapasiteetilla. Kiireisessä arjessa omien säilytystarpeiden mukaan suunniteltu säilytysjärjestelmä palvelee silloinkin, kun haluat vain tavarat nopeasti pois näkyviltä.

Kabinetti-liukuovikaapistot pelastavat arkesi

Kabinetti-liukuovikaapistot miellyttävät sekä silmää että käytännöllistä järjestystä rakastavan mieltä. Kabinetti-liukuovikaapistoillamme pystyt luomaan kotiisi säilytystilaa juuri omalla tyylilläsi ja omiin tarpeisiisi, sillä kaapistot mitoitetaan aina tilakohtaisesti. Näin säilytyskapasiteetti saadaan maksimoitua hyvinkin tarkkaan tilan tarjoamien mahdollisuuksien ja omien tarpeidesi mukaan.

Kabinetti-liukuovikaapistot vievät vähemmän tilaa kuin saranaovelliset kaapistot. Voit valita ovimateriaalin huikean laajasta valikoimastamme: peili on materiaalina tilantuntua lisäävä, lasi antaa kaapistolle keveyttä ja puupinta tuo huoneeseen lämpöä. Valitse kaapiston sisälle tarvittavat hyllyt, vaatetangot, korit sekä laatikot ja yhdistele vapaasti itseäsi miellyttäväksi kokonaisuudeksi!

Vastaamme mielellämme kaikkiin säilytystä koskeviin kysymyksiisi!

Ota yhteyttä – autamme mielellämme >>

 

 

Liukuovikaapistot

Kabinetti-ovien laaja väri- ja materiaalivalikoima tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia ratkaista kotisi säilytysongelmat. Ratkaisuja löytyy jokaiseen tarpeeseen – halutessasi voit kätkeä rullaavien ovien taakse vaikka täydellisen pukeutumishuoneen!

Lue lisää Kabinetin liukuovi- ja säilytysratkaisuista  Kabinetin sivuilta >>

Tuotteet

Kaikki tuoteryhmät