Altaat

Keittiösi arvoinen tiskiallas

Jokainen koti on yksilöllinen ja keittiö yksi kodin tärkeimpiä huoneita – onpa sitä joskus kuullut kodin sydämeksikin kutsuttavan. Siksi jokainen keittiö ansaitsee arvoisensa tiskialtaan!

Kalustetukun monipuolisesta allasvalikoimasta löydät helposti keittiöösi ja tarpeisiisi sopivan allasratkaisun. Kaikki altaat ja tiskipöydät ovat ruostumatonta terästä, joten ne kestävät kauniina pitkään. Ruostumattomia pöytätasoja toimitamme eri allastyypeillä ja tarvittaessa erikoismittaisina.

Vinkkejä tiskialtaan valintaan

Tiskialtaan valinnassa kannattaa ottaa huomioon juuri sinun keittiöltäsi ja tiskipöydältäsi vaadittavat ominaisuudet. Oletko kova kokkaamaan ja käsitiskiä tulee paljon? Tiskaatko tiskialtaassasi suuria kattiloita ja pannuja? Jos keittiössäsi on astianpesukone, täytätkö sen heti vai keräätkö tiskit aluksi tiskialtaaseen odottamaan? Kaikki tällaiset asiat vaikuttavat tiskialtaan valintaan ja niissä kannattaa olla rehellinen.

Kalustetukun LUX-altaat ja Basic-altaat

Olemme huomanneet, että asiakkaidemme tiskialtaisiin liittyvät vaatimukset jakautuvat kahteen kategoriaan: moderniin ja perinteiseen. Siksi loimme kaksi allasmallistoa – modernin LUX-malliston ja perinteikkäämmän Basic-malliston. LUX-altaat ovat muotoilultaan innovatiivisia ja näyttäviä, Basic-altaat taas siistejä perusaltaita.

Haluatko varata henkilökohtaisen suunnitteluajan Kalustetukun asiantuntijan kanssa?

Ota yhteyttä lähimpään Kalustetukku-myymälääsi >>