Kodinkoneet

Uutuutena älykkäät ja hyvännäköiset Siemens-kodinkoneet

siemens_logo-kuvassa

Siemens-kodinkoneet tuovat innovatiivisuuden ja upean muotoilun kotiisi. Teknisesti ne ovat helppokäyttöisiä ja kestävyydeltään pitkäikäisiä. Siemens on kotiaan rakastavan valinta – hänen, joka haluaa vain parasta.

Korkealuokkaiset kodinkoneet – aina järkevään hintaan

Kalustetukun kodinkonevalikoima muodostuu laadukkaista ja tunnetuista merkkituotteista. Pitkän kokemuksemme perusteella olemme valinneet päämerkeiksemme SiemensinGRAMin ja Mielen. Nämä merkit edustavat niin kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä kuin tyylikästä muotoilua ja helppoa käytettävyyttä. Kun hankit kodinkoneet keittiöösi meiltä, saat varmasti yhteensopivan ja omia tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Valikoimastamme löydät myös helposti keittiökalusteisiin integroitavia tuotteita, kuten Siemensin kodinkonepaketti 1GRAMin kodinkonepaketti ja mallikeittiömme Miele-kodinkoneet.

Toimivan keittiön kodinkoneet

Keittiön toimivuus ja käytännöllisyys ovat asioita, joihin keittiön suunnittelussa kannattaa panostaa. Huomioi ainakin seuraavat asiat:

  • Kodinkoneet, etenkin astianpesukone ja uuni, kannattaa sijoittaa ergonomisesti itselle parhaiten sopivalle korkeudelle.
  • Lieden, uunin sekä astianpesukoneen läheisyyteen on syytä jättää riittävästi lasku- ja käyttötilaa.
  • Älä sijoita kylmälaitetta lämpöä tuottavan laitteen (esim. astianpesukone, uuni, lämpöpatteri) välittömään läheisyyteen. Kylmälaite tarvitsee ympärilleen nimittäin sekä viileää huoneilmaa että ilmankiertotilaa, ja liian lämmin ympäristö heikentää laitteen suorituskykyä nostaen samalla sen sähkönkulutusta.

Suosittelemme hankkimaan koko keittiön Kalustetukusta – jo ihan hinnankin takia.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen tai kysy lisää kodinkoneista >>

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta