Ovet

Keittiön kaapin ovet määräävät kokonaisuuden

Keittiötä suunniteltaessa keittiön kaappien ovet nousevat merkittävään asemaan. Kaapin ovet luovat keittiöön astuttaessa ensivaikutelman keittiön tyylistä ja myös sen käytettävyydestä. Ovilla uudistat keittiön ilmeen nopeasti ja samalla varmistat, että keittiösi näyttää juuri sinun keittiöltäsi. Ovien lisäksi Kalustetukun valikoimasta löydät useita eri kalusterunkoja ja listoja, joilla viimeistelet keittiösi yhtenevän ilmeen.

Kaappien ovia jokaiseen makuun

Puupintaa ja puun tuomaa lämpöä rakastavan valinta on kenties massiivipuuovet, modernia kiiltoa ihailevan taas maalatut– tai kalvopinnoitetut ovet. Ovityylejä löytyy jokaiseen makuun ja enemmänkin. Ovityypin valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös eri materiaalien käyttöikä sekä huolto – toiset materiaali kestävät käyttöä paremmin ja ovat helpommin puhdistettavia kuin toiset. Ovien kokovalikoima on myös kattava, ja ovet on mahdollista asentaa oikea- tai vasenkätisiksi.

Kalustetukun ovivalikoimasta löydät varmasti omaan keittiöösi soveltuvat kaapin ovet!

Ovien vaihto uudistaa keittiösi ilmeen

Oletko kyllästynyt vanhaan keittiöösi ja kaipaat vaihtelua? Mikäli keittiön tasot ja välitilat ovat edelleen hyvässä kunnossa, mutta toivot keittiösi ulkonäköön pientä muutosta, keittiön ilmeen uudistamiseen riittää pelkkä ovien vaihto. Ovien vaihtaminen on myös huomattavasti kevyempi urakka kuin koko keittiön remontointi.

Kun haluat apua keittiön ovien valinnassa, ota yhteyttä!