liukuovikaapistot

Liukuovikaapistot

Maksuton!

Tuotekuvaus

Liukuovellinen kaapisto on oikea tilaihme

Liukuovikaapisto ei ole pelkästään hyvännäköinen valinta, vaan myös toimiva ja tilaa säästävä ratkaisu. Kiskoilla liukuva ovi ei tarvitse ympärilleen yhtä paljon tilaa kuin tavallinen saranallinen kaapinovi ja halutessaan liukuoven materiaaliksi voi valita vaikka peilin, jonka avulla huoneeseen saa tuotua enemmän tilantuntua. Liukuovikaapisto on mahdollista asentaa lattiasta vaikka aivan kattoon asti, jolloin tilan säilytyskapasiteetti tulee maksimoitua. Liukuovien uumeniin piilotat siististi yllätävänkin paljon tavaraa, jopa kokonaisen pukeutumishuoneen hyllyneen, vaatetankoineen ja laatikkoineen.

Korkealuokkaiset Kabinetti-liukuovikaapistot

Suomessa valmistetut Kabinetti-kaapistot ovat laadukkaita, kauniita ja innovatiivisia. Ne kestävät käyttöä ja soveltuvat pienempäänkin kotiin. Liukuovi voidaan asentaa myös jakamaan kahta tilaa, jolloin likuoveksi kannattaa valita valoa läpäisevä materiaali. Osa asiakkaistamme on luonut liukuoven taakse jopa uniikin pukeutumishuoneen! Tähän tarkoitukseen liukuoven materiaaliksi sopii esimerkiksi peili tai muu läpinäkymätön materiaali.

Liukuovi rakentuu laakeroiduista pyöristä, oviosasta ja kehästä. Oveksi voit valita materiaaleja aina melamiinista, lasista, peilistä ja laminaatista asti. Liukuovi on mahdollista jakaa jakolistalla joko pystysuoraan tai vaakasuoraan suuntaan. Tällöin voit yhdistää yhteen oveen useampaa eri materiaalia. Halutessasi voit valita keskenään eri oviin eri materiaalit. Tavarat saadaan helposti piiloon oven taakse valitsemalla läpinäkymätön materiaali. Kehäosan materiaaliksi voit valita alumiinin, teräksen tai pintakäsitellyn teräksen. Liukuovikaapiston runko rakennetaan mittatilauksella sen mukaan, minkä kokoisen ja muotoisen kaapistostasi haluat.

Lue lisää Kabinetin liukuovi- ja säilytysratkaisuista Kabinetin sivuilta.

Voit myös kysyä lisätietoa suoraan lähimmästä Kalustetukku-myymälästäsi >>

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: ,

Blogiartikkelit