Keittiöt


Kotimaiset keittiöt jokaiseen kotiin

Minkälaisesta keittiöstä sinä haaveilet?

Keittiön valitseminen on monen tekijän summa. Keittiön valintaan ja suunnitteluun vaikuttavia seikkoja ovat ainakin keittiön ulkonäkö sekä kodinkoneiden, valaisinten ja vesijohtojen sijainnit. Uuden keittiön valinnassa kannattaa painottaa myös keittiön toimivuutta – voidaanko kaapit sekä tasot sijoitella vieläkin käytännöllisemmin ja minkälaista toiminnallisuutta keittiöltäsi oikeastaan haluat? Toimiiko se seurustelupaikkana, syödäänkö siellä aamiaista vai onko keittiön perimmäinen tarkoitus vastata ruoanlaittajan vaatimuksiin?

Keittiökalusteemme kestävät sisustusintoilijan katseen sekä lapsiperheen kulutuksen

Keittiövalikoimamme on epäilemättä Suomen suurin, joten pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja sekä vaativan sisustusintoilijan että käytännöllisen lapsiperheenkin keittiöhaaveisiin. Valikoimamme on tulvillaan niin trendikkäitä uutuusmalleja kuin suomalaisten kotien kestosuosikkeja.

Keittiömme on tehty pitkäikäisiksi ja kestämään kovaakin kulutusta. Valitse keittiösi runko useista värivaihtoehdoista ovet, välitilalevyt ja tasot suuresta määrästä erilaisia materiaalivaihtoehtoja sekä vetimet, liesituulettimen, altaat ja valaistus keittiösi tyylin mukaan.

Muista myös hyödylliset lisävarusteet sekä Siemensin laadukkaat kodinkoneet! Tutustu mallikeittiöihimme, joista löydät toteuttamisen arvoisia ideoita, mahdollisesti jopa suoraan omia toiveitasi vastaavan keittiön.

Laadukkaat, kauniit ja toimivat Charmia-keittiöt

Charmia on Kalustetukun oma laatubrändi. Charmia-keittiömme ovat Suomessa suunniteltuja ja kotimaisista runkokomponenteista koottuja. Maustamalla niitä ripauksella omia ideoitasi saat upean keittiön, jossa on ilo kokata ja viettää herkullisia hetkiä yhdessä perheen sekä ystävien kanssa.

Varaa suunnittelu tai kysy lisää

Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.