Korkealuokkaiset kodinkoneet - aina järkevään hintaan

Korkealuokkaiset kodinkoneet - aina järkevään hintaan

Kalustetukun kodinkonevalikoima muodostuu laadukkaista ja tunnetuista merkkituotteista

Tutustu kodinkonevalikoimaan


Korkealuokkaiset kodinkoneet


Siemens

Siemens-kodinkoneet ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, muotoilustaan ja laadustaan. Siemensin-koneet viimeistelevät laadukkaan ja toimivan keittiön. Siemens on kotiaan rakastavan valinta – hänen, joka haluaa vain parasta.

Siemens kodinkoneet sisältävät paljon innovaatioita, jotka on suunniteltu helppokäyttöisiksi ominaisuuksiksi, joita ihan jokaisen on helppo käyttää. Jokainen Siemens-kodinkone sisältääkin älykästä ja innovatiivista tekniikkaa, jonka ainoa tavoite on helpottaa arkeasi. Kodinkoneiden ominaisuudet ovat älykkäitä ja intuitiivisia ja niiden avulla ruoanlaitosta tulee entistä mukavampaa ja vaivattomampaa.

Lataa Siemens esimerkkikodinkonepaketti hinnasto

Hinnasto

 

Uuni, keittotasot ja liesituulettimet

Onkohan ruoanlaitto ja leipominen tuntunut koskaan näin helpolta ja vaivattomalta. Siemensin kodinkoneilla nautit keittiössä hääräämisestä entistä enemmän. Innovatiivinen teknologia ja käytönnölliset toiminnallisuudet helpottavat niin arkea kuin juhlienkin valmistelua.

Siemensin uunien älykkäät toiminnallisuudet helpottavat ruoanlaiton, leivonnan ja puhdistuksen tehtäviä. Nykyuuneissa löytyy mm. malleja joissa on höyrykypsennys- ja mikroaaltouunitoiminnot mukana vakiona. Jos höyry- ja tyhjiökypsennysmenetelmät ovat tuttuja niin mallistosta löytyy uunimalleja myös Sous vide -toiminnoilla.

Liesitason valinnassa tärkeintä on huomioida omat tarpeet ja keittiön tila. Erilaisia tasoja löytyy perinteisimmistä keraamisista tasoista, älykkäisiin induktio- ja kaasukeittotasoihin. Voit valita myös esim. suositun integroidulla liesituulettimella varustetun tason joka avaa uusia mahdollisuuksia keittiön suunnitteluun. Siemensin kaikki tasot ovat tyylikkäitä, älykkäitä ja niissä on kehittynyt iSensoric-anturiteknologia, joka tekee ruoanlaitosta entistä helpompaa.

Liesituuletin mallistosta löytyy tuulettimia moneen makuun, erilaisilla toiminnoilla ja designeilla. Liesituuletin poistaa käryt ja höyryt keittiöstä tehokkaasti. Samalla se voi olla näyttävä sisustuselementti tai tarvittaessa täysin huomaamaton. Siemens-muotoilu perustuu moderniin ilmeeseen, joka on suunniteltu toimivaan yhdessä muiden keittiökalusteiden kanssa.

Kylmälaitteet

Siemens-kylmälaitteissa yhdistyvät älykkäät ideat ja innovatiiviset teknologiat, tyylikkäällä muotoilulla. Siemensin jääkaapit ja pakastimet ovat paras tapa säilyttää ruokaa joustavasti ja asianmukaisesti. Kaikki mallit on suunniteltu lisäämään elintarvikkeiden tuoreutta ja parantamaan käyttäjän käyttömukavuutta.

Kylmälaitteet ovat suunniteltu kestämään ja niissä on ominaisuuksia joiden ansiosta niitä on helppo yhdistää vaikka päällekkäin tai side-by-side-yhdistelmiksi. Sopivia malleja löytyy integroitaviksi muihin keittiökalusteisiin tai aina voit valita myös vapaasti sijoitettavan mallin. Valittavissa on eri tyyppejä, kokoja, värejä, materiaaleja, teknologioita ja toimintoja.

Astianpesukoneet

Astianpesukone jos jokin helpottaa arkea ja nopeuttaa kodinhoitoa. Siemens-astianpesukoneet tunnistat modernista muotoilusta ja innovatiivisista ideoista, jotka todella helpottavat elämääsi. Astianpesukoneet ovat käytännöllisiä ja tehokkaita. Ihastu maksimaaliseen joustavuuteen. Mm. laitteiden säädettävien sivuosien ja taittuvien tukien ansiosta jokaiselle astialle löytyy oma paikkansa.

Ja mikä tärkeintä, Siemens astianpesukoneella astioista tulee puhtaita. Erittäin herkät anturit mittaavat automaattisesti vedenkulutuksen, lämpötehot ja likaisuuden astianpesukoneessa. Koneista löytyy myös ohjelmia esim. herkkien viinilasien puhdistamiseen ja kuivaamiseen. Vaikutu laitteiden tehokkuudesta - pesutulokset ovat parasta a-luokkaa.

StudioLine-mallisto

Kalustetukusta saat myös Siemensin studioLine-malliston kodinkoneet. StudioLine-malliston kodinkoneiden älykkäät toiminnallisuudet ja moderni ulkonäkö on viety astetta pidemmälle - studioLine on kuin ammattikäyttöön suunniteltu kokonaisuus niille, jotka haluavat kotiinsa vain parasta.

Siemensin studioLine-mallistoa saavat myydä Suomessa vain valitut keittiömyymälät.

Gram

GRAMin historia alkaa vuonna 1901 perustetusta takomosta. GRAM on aina osannut kehittää tietotaitoa jäähdytys- ja pakastustekniikan alalla. GRAM tunnetaan edelleen kylmälaitteista, mutta se myy ja markkinoi nykyään kaikenlaisia kodinkoneita yksityisille kotitalouksille Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

GRAM tunnetaan tuotteista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. GRAM keskittyy laatuun ja kestävyyteen sekä ympäristöä säästävien ja toimivien, ajatonta pohjoismaista muotoilua edustavien kodinkoneiden suunnitteluun.

GRAM-kodinkoneista voidaan tekniikan osalta tehdä muutama nosto:

  • pakastinvalikoima sisältää pakastinkaappeja ja arkkupakastimia, jotka voidaan sijoittaa kylmiin tiloihin, aina -15 °C:n lämpötilaan asti. Voit siis sijoittaa pakastimen esim. autotalliin tai ulkovarastoon.
  • useimmissa uunimalleissa on käytössä pyrolyysipuhdistustoiminto. Pyrolyyttinen puhdistus tarkoittaa, että uuni lämmitetään noin 500 °C:n lämpötilaan, jossa rasva ja ruokajäämät palavat pois. Jäähtymisen jälkeen riittää, että uunitila pyyhitään kostealla liinalla. Uuniluukku lukkiutuu automaattisesti puhdistuksen aikana.

Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.