Laminaattiovet

Kestävät ja tyylikkäät laminaattiovet

Oven pinta ja tyyli vaikuttavat huomattavasti huoneen tunnelmaan.  Laminaatti on kestävä ja pitkäikäinen ovimateriaali, jolla loihdit tyylikkään lopputuloksen. Laminaattiovet soveltuvat erinomaisesti kaikkiin kodin tiloihin – niin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin vaatekaappien ja komeroiden oviksi.

 

Henkilökohtainen suunnitteluaika

Oletko remontoimassa keittiötäsi tai rakentamassa uutta? Varaa henkilökohtainen suunnitteluaika Kalustetukun asiantuntijan kanssa helpottaaksesi urakkaa! Annamme sinulle ideoita keittiökalusteiden valintaan ja kerromme tarkemmin eri materiaalien eduista keittiössäsi.

Varaa suunnitteluaika jo tänään >>

Mallit

Viforming
Viforming
Fenix
Fenix

Värivaihtoehdot

29 Valkoinen
29 Valkoinen
30 Vitivalkoinen
30 Vitivalkoinen
718 Harmaa
718 Harmaa
720 Musta
720 Musta

Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.


Tervetuloa ideoimaan unelmiesi
Charmia-keittiö

Varaa maksuton keittiösuunnittelu tai ota yhteyttä

Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin, eikä sido sinua mihinkään. Saat budjettiisi sopivan keittiöehdotuksen ja 3D-kuvat omaksesi.

Voit myös lähettää viestin, jos sinulla on esimerkiksi jotain kysymyksiä tai mietteitä.