Charmia Scala -laatikostot

Charmia Scala -laatikostot

Scala-laatikostot on suunniteltu paitsi upeaa ulkonäköä myös optimaalista tilankäyttöä silmällä pitäen.

Tutustu malleihin


Charmia Scala -laatikostot

Charmia Scala kevyttä muunneltavuutta

Charmia Scala on upeasta ulkonäöstään ja toimivuudestaan palkittu design-laatikosto keittiöösi. Sen elegantti olemus henkii luksusta ja omaperäisyyttä. Valitse Scala, kun haluat näyttävät, vakaat ja toimintavarmat laatikostot keittiöösi.

Tavarat järjestykseen huikeilla lisävarusteilla

Charmia Scalan lisävarusteiden avulla keittiösi laatikostot pysyvät helposti järjestyksessä ja niiden muunneltavuus on vaivatonta. Upeat puulokerikot ja -telineet yhdistettynä modernisti muotoiltuihin tummanharmaisiin muovilokerikkoihin antavat Scala-laatikoille arvoisensa ilmeen.

Yhdistele tarpeen ja mielesi mukaan, sinä päätät!


Optimaalinen tilankäyttö ja helppo puhtaanapito

Scala-laatikostot on suunniteltu paitsi upeaa ulkonäköä myös optimaalista tilankäyttöä silmällä pitäen. Laatikoiden ohuet ja suorat sisäsivut sekä 90 asteen sisäkulma tuovat kuhunkin laatikkoon jopa 11 % enemmän säilytystilaa. Charmia Scala design-laatikon puhtaanapito on erityisen helppoa, koska laatikon sivupaneeli voidaan irrottaa vaivattomasti.

Laatikon muokkaus onnistuu täysin oman mielesi mukaan

Scalan muunneltavuus on täysin omaa luokkaansa. Voit valita laatikon sivupaneeliksi upean puusivun tai minkä tahansa omaa silmääsi miellyttävän materiaalin tai värin. Muunneltavuuden ansiosta Charmia Scala -laatikosto on pitkäikäinen valinta – voit aina vaihtaa laatikon sivupaneelin uuteen, kun haluat vaihtelua laatikoston ulkonäköön!

Scala-laatikostoista on helppo tehdä juuri omaan käyttötarkoitukseen soveltuvat – valitset vain itseäsi miellyttävät lisävarusteet, joiden avulla tavarat pysyvät entistäkin paremmin järjestyksessä. 

Helposti asennettava Charmia Scala -laatikosto

 

Lisävarusteet


Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.


Tervetuloa ideoimaan unelmiesi
Charmia-keittiö

Varaa maksuton keittiösuunnittelu tai ota yhteyttä

Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin, eikä sido sinua mihinkään. Saat budjettiisi sopivan keittiöehdotuksen ja 3D-kuvat omaksesi.

Voit myös lähettää viestin, jos sinulla on esimerkiksi jotain kysymyksiä tai mietteitä.