Massiivipuutasot

Lämpöä ja viihtyisyyttä keittiöön saat suomalaisilla massiivipuutasoilla. Tyylikkäät tasot ovat täyttä puuta, ja niiden pinta on öljykäsitelty himmeäksi. Massiivipuutasojen huoltaminen on helppoa, sillä säännöllinen öljyäminen ja tarpeen tullen hiominen pitävät tasot uuden veroisina vuosien ajan. Kalustetukun valikoimasta löydät useita massiivipuutasoja eri vahvuuksilla.

 

Värivaihtoehdot

Amerikkalainen pähkinä
Amerikkalainen pähkinä
Antiikkitammi 40mm
Antiikkitammi 40mm
Antiikkitammi musta 40mm
Antiikkitammi musta 40mm
Antiikkitammi valkea öljy 40mm
Antiikkitammi valkea öljy 40mm
Eurooppalainen pähkinä
Eurooppalainen pähkinä
Koivu
Koivu
Savutammi
Savutammi
Tammi
Tammi
Tammi musta öljy
Tammi musta öljy
Tammi valkea öljy
Tammi valkea öljy

Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.


Tervetuloa ideoimaan unelmiesi
Charmia-keittiö

Varaa maksuton keittiösuunnittelu tai ota yhteyttä

Maksuton suunnittelu vie aikaasi vain tunnin, eikä sido sinua mihinkään. Saat budjettiisi sopivan keittiöehdotuksen ja 3D-kuvat omaksesi.

Voit myös lähettää viestin, jos sinulla on esimerkiksi jotain kysymyksiä tai mietteitä.