Sulavaa tyylikyyttä, monessa koossa

Sulavaa tyylikyyttä, monessa koossa

Solid-mallisto on laaja, tyylikäs ja ajaton kokonaisuus, jonka selkeälinjaisia ja monen kokoisia kalusteita on helppo yhdistellä kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin.

Tutustu mallistoon

Solid-mallisto


Element kylpyhuonekalusteet

Element-kalustesarjan ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi vaimennettujen saranoiden ja liukujen ansiosta. Etusarjat ilman vetimiä ovat eleettömän linjakkaat ja sivukaappeja yhdistelemällä on mahdollista rakentaa monia erilaisia ratkaisuja.

Element kalusteisiin sopivissa Clever ja Minimeri -valumarmorialtaissa on kulutusta kestävä Evermite -pinnoite.

Saatavat kalusteet ja mitat:

  • 600mm allaskaappi
  • 800mm allaskaappi
  • 1000mm allaskaappi
  • 415mm yläsivukaappi
  • 415mm alasivukaappi
  • 300mm korkea kaappi

Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.