Kylpyhuoneet

Kylpyhuone on enemmän kuin peseytymistila

Panosta estetiikkaan, leikkitele materiaaleilla ja valitse linjakkaat kylpyhuonekalusteet

Kalustetukkuun sinun kannattaa tulla myös silloin, kun kylpyhuoneesi kaipaa uudistamista tai olet rakentamassa kokonaan uutta. Mittavista valikoimistamme löydät paljon valmiita kylpyhuonekokonaisuuksia kaiken kokoisiin kylppäreihin. Yhdessä voime räätälöidä myös juuri sinun makuusi sopivan ratkaisun, kalusteet, altaat, valaisimet ja muut lisävarusteet mukaan lukien.

Kylpyhuoneesta on tullut entistä tärkeämpi osa kodin kokonaisuutta ja sen ulkonäköön sekä varusteluun panostetaan jatkuvasti enemmän. Ajan henkeen kuuluvat kylpyhuoneen laattojen rohkeat materiaali- ja värivalinnat, valaistuksen roolin korostuminen sekä näyttävien kylpyhuonekalusteiden suosiminen. Kylpyhuoneremontti on asunnossa tehtävistä remonteista yleensä vaativin, koska kyseessä on märkätila ja esimerkiksi laattojen asentaminen on monelle täysin vierasta puuhaa. Helpon kylpyhuoneremontin reseptinä toimii huolellinen suunnittelu ja toteutus ammattilaisen kanssa. Märkätilaremontti kannattaa teettää aina märkätilasertifioidulla ammattilaisella, jotta kylpyhuone säilyy käyttökunnossa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Jos harkitset kylpyhuoneen uudistamista, Kalustetukku tarjoaa mittavan valikoiman tyylikkäitä kylpyhuonekalusteita. Tutustu mallikylpyhuoneisiimme ja varaa itsellesi suunnitteluaika, niin suunnitellaan yhdessä kotiisi unelmiesi kylpyhuone!

Valitse valmis kokonaisuus tai räätälöi kylpyhuone makusi mukaan

Valikoimastamme löydät tuotteet niin vanhan kylpyhuoneen uudistamiseen kuin kokonaan uuden kylpyhuoneen rakentamiseen. Voit valita valmiin kylpyhuonekokonaisuuden mittavasta valikoimastamme, mutta voimme yhdessä räätälöidä myös juuri sinun tyyliisi sopivan ratkaisun. Tutustu alla oleviin mallikylpyhuoneisiimme tai valitse pala palalta omaan tyyliisi sopivat kylpyhuonekaappien ovet ja vetimet, altaat ja hanat, valaisimet sekä muut lisävarusteet.


Kylpyhuoneet


Wc-altaat

Mittavista valikoimistamme löydät paljon valmiita kylpy- huonekokonaisuuksia kaiken kokoisiin kylppäreihin. Yhdessä voime räätälöidä myös juuri sinun makuusi sopivan ratkaisun, kalusteet, altaat, valaisimet ja muut lisävarusteet mukaan lukien.

Wc-altaat

Meri (0) 600 / 800 / 900 / 1000 / 1200 x 485 mm
Meri (0) 600 / 800 / 900 / 1000 / 1200 x 485 mm
Ulappa 500 / 600 / 700 / 900 / 1200 / 1400 x 500 mm
Ulappa 500 / 600 / 700 / 900 / 1200 / 1400 x 500 mm
Aamu 540 valko/musta Altaan syvyys 120 mm, suositeltu tason minimi- syvyys 460 mm. Ei ylivuotoa
Aamu 540 valko/musta Altaan syvyys 120 mm, suositeltu tason minimi- syvyys 460 mm. Ei ylivuotoa

Peilit

Tyylikäs ja toimiva kylpyhuone tarvitsee asianmukaiset peilit ja valaisimet. Yleisvalon lisäksi tarvitaan yleensä kohdevalaisimia, jotka helpottavat esimerkiksi kauneudenhoitoa tuomalla valoa kasvoihin edestäpäin. Omaan kylpyhuoneeseesi sopivimmat mallit löydät parhaiten yhdessä myyjiemme kanssa.

Valopeilillä kirkkautta kylpyhuoneeseen

Valopeili on käytännöllinen ja kaunis sisustuselementti kylpuhuoneeseen. Valopeili antaa epäsuoraa valoa, jonka avulla tilaan saadaan luotua miellyttävä ja rauhallinen tunnelma. Suosittelemmekin epäsuoran valon käyttöä kaikissa kodin tiloissa.

Valopeili kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

Laadukkaasta valopeilivalikoimastamme löydät oikean kokoisen peilin jokaiseen kylpyhuoneeseen. Valikoimamme SOL-valopeileillä, ARC-valopeileillä ja ROL-kehyspeileillä luot jokaisella hieman erilaisen valaistuksen ja tyylin omaan kylpyhuoneeseesi.

Kysy lisää valopeileistä

Peilivalikoima

ROL-valopeili 600/800 mm. Syvyys 40 mm. Musta tai valkoinen kehys.
ROL-valopeili 600/800 mm. Syvyys 40 mm. Musta tai valkoinen kehys.
SOL-valopeili pistorasialla 600 800, 900, 1000, 1200 x 700 mm (O). 3 loisteputkea, kytkin, pistorasia, valmius vikavirtasuojalle. IP 44.
SOL-valopeili pistorasialla 600 800, 900, 1000, 1200 x 700 mm (O). 3 loisteputkea, kytkin, pistorasia, valmius vikavirtasuojalle. IP 44.
Arc-valopeili 600/800 mm. Tehokas LED-valo (IP44).
Arc-valopeili 600/800 mm. Tehokas LED-valo (IP44).
SKY-valopeili 600, 800 X 660 mm. Syvyys 60 mm. Tehokas LED- valo (IP44).
SKY-valopeili 600, 800 X 660 mm. Syvyys 60 mm. Tehokas LED- valo (IP44).

ROL-valopeili

Pyöreä ROL on konstailematon tyylikäs peruspeili. Kehyksen väriksi on valittavissa valkoinen tai musta 

SOL-valopeili pistorasialla 

SOL-valopeilit sisältävät kolme LED-valoa, pistorasian, valokytkimen (IP44) ja valmiuden vikavirtasuojalle. Kolmen LED-valon ansioista SOL-valopeilit tuottavat tehokkaan valaistuksen niin peilin katsojaa kohti, kuin myös ympäristöön. Valoista kaksi valaisevat eteen ja sivuille sekä yksi kohti tasoa. Värilämpötila 4000K.

Arc-valopeili

Tunnelmallisen ja avaran kylpyhuoneen salaisuus on Arc-valopeili. Se sopii pyöreän muotonsa ansiosta hyvin monenlaiseen tilaan. Voit yhdistää sen huoletta kaikkiin kalusteisiimme. Tuloksena saat tyylikkään ja elegantin kokonaisuuden. Peilin valonlähteenä on LED, joka on energiatehokas ja luontoystävällinen valinta. Valo heijastuu kauniisti ja tasaisesti pyöreän peilin takaa. 

SKY-valopeili

Tyylikkäässä SKY-valopeilissä on pyöreät kulmat ja pehmeä muotoilu ja se on helppo yhdistää eri tyylisiin kylpyhuoneisiin. Se on saatavissa kahdessa eri leveydessä, joten sen voi sijoittaa niin pieniin wctiloihin kuin suurempiin kylpyhuoneisiinkin. SKY-valopeilissä on tehokas LED-valo (IP44) peilin yläosassa, joka heijastuu etsatun lasin läpi.


Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.