Liukuovikaapistot

Liukuovellinen kaapisto on oikea tilaihme

Tarvitsetko lisää säilytystilaa kotiisi? Toimiva säilytysratkaisu on siistin kodin edellytys, ja harvemmin säilytystilaa on liikaa. Saat meiltä suomalaisen Mirror Linen tyylikkäät liukuovikaapistot, vaatehuoneet ja tilanjako-ovet mittatilaustyönä kotiisi jopa 1-2 viikossa.

Mittatilaustyönä tehty liukuovikaapisto tuo kotiisi tilaa

Suomalaisen Mirror Linen valmistamat vaatekaapit liukuovilla ovat kauniita ja innovatiivisia. Ne kestävät käyttöä ja luovat säilytystilaa niin pieneen kuin isoonkin kotiin.

Liukuovikaapistot soveltuvat erinomaisesti eteiseen, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Kaapistot voidaan asentaa kiinni katonrajaan asti. Tällä tavoin saadaan jokainen kuutiosentti hyötykäyttöön.

Kiskoilla liukuva ovi tarvitsee ympärilleen huomattavasti vähemmän tilaa kuin tavallinen kaapinovi, minkä ansiosta liukuovi sopii pieniinkin tiloihin. Soft close -hidastimien avulla ovi sulkeutuu äänettömästi.

Liukuovi rakentuu laakeroiduista pyöristä, oviosasta ja kehästä. Ovi on myös mahdollista jakaa jakolistalla joko pystysuoraan tai vaakasuoraan. Näin voit yhdistää yhteen oveen useampia materiaaleja.

Peiliovi tuo huoneeseen tilantuntua, mutta materiaaliksi voit valita myös lasin tai laminaatin. Kehäosan materiaaliksi voit valita alumiinin, teräksen tai pintakäsitellyn teräksen.

Liukuovikaapiston runko valmistetaan mittatilauksena sen mukaan, minkä kokoisen ja muotoisen kaapiston haluat.

Ideoita ja malleja


Vaatehuoneet

Vaatehuone tekee arjestasi luksusta

Walk-in closet eli vaatehuone on käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu. Sen toteuttamiseksi ei tarvita suurta tilaa, sillä vaatehuone suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi. Jo muutama neliö riittää mainiosti.

Vaatehuoneen avohyllyjen äärellä päivän pukeutumistyyli on helppo löytää hetkessä. Kun tilaa on tarpeeksi, vaatteet pysyvät paremmin järjestyksessä. Vaatehuoneen kaapistot voit täydentää laatikostoilla, senkeillä ja vaaterekillä.

Meiltä löydät eri budjetteihin sopivat vaihtoehdot. Vaatehuoneen ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. 


Komerot

Komerolla lisätilaa kodin säilytystarpeeseen

Tarvitsetko lisää säilytystilaa kotiisi? Kalustetukun komerot ja kaapistot tuovat lisätilaa kotisi säilytystarpeeseen. Toimiva säilytysjärjestelmä on siistin kodin edellytys, eikä säilytystilaa voi varsinkaan lapsiperheissä olla liikaa. Hyvin mitoitettu komero pysyy järjestyksessä ja tukee kodin siisteyttä.

Juuri sen kokoinen komero kuin tarvitset

Komeron korkeus ja leveys ovat valittavissa tilan mukaan. Joustavan mitoituksen avulla voit maksimoida tarvitsemasi säilytystarpeen. Komeron oven voit valita laajasta ovivalikoimastamme, josta löydät suuren määrän klassisia sekä moderneja vaihtoehtoja. Valitse ovimateriaaliksi esimerkiksi massiivipuu tai laminaatti – sinä päätät uuden komerosi ulkonäöstä!

Haluatko apua komeron tai kaapiston valintaan? Tule käymään lähimmässä myymälässä!


Tilanjako-ovet

Tilanjako-ovi sopii sekä uuteen että vanhaan kohteeseen

Tilanjako-ovi jakaa huoneen tyylikkäästi hukkaamatta neliöitä. Ovi sopii sekä vanhoihin että uusiin kohteisiin, ja voit valita oven materiaalin mielesi mukaan. Halutessasi voit valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle. Valitse valoa läpäisevä materiaali, kun haluat säilyttää tilantunnun huoneessa.

Ovi voidaan asentaa avautumaan seinän viertä pitkin tai liukumaan seinän sisään. Voit valita joko yläkantoisen tai alakantoisen tilanjako-oven. Alakantoisissa liukuovissa lattiaan sijoitettava liukukisko on lähes huomaamaton, vain 5 mm korkea.

Kaikkiin oviin on saatavilla soft close -hidastin, mikä tekee oven käytöstä mukavaa ja pidentää sen käyttöikää.


Suunnittele täydellinen säilytysratkaisu

1. Ideoidaan yhdessä täydellinen ratkaisu

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja suunnittele kotiisi täydellinen säilytysratkaisu. Apua ideointiin ja vinkkejä säilytykseen antaa paikallinen Kalustetukku-myyjäsi

2. Mittatilaustyönä tehdyt laadukkaat, kotimaiset tuotteet

Toimitamme liukuovet, kaapistot ja tilanjako-ovet toiveittesi mukaan. Mirror Linen tuotteet valmistetaan Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla.

3. Valmista kahdessa viikossa

Luotettavan toimitusketjumme ja oman kuljetuskalustomme ansiosta saat ainutlaatuisen säilytysratkaisun kotiisi jopa 1-2 viikossa.

Mirror Line on ympäristöystävällinen valinta

Mirror Line on suomalainen perheyritys, joka on valmistanut räätälöityjä tilaratkaisuja suomalaisiin koteihin jo yli 25 vuoden ajalta. Tuotteet valmistetaan Karijoen kunnassa Etelä-Pohjanmaalla.

Yrityksellä on vilpitön halu valmistaa kestäviä kotimaisia kalusteita, joiden pitkäikäisyys tekevät niistä ympäristöystävällisen vaihtoehdon ympärillämme vallitsevassa kertakäyttökulttuurissa.

 

Varaa aika maksuttomaan suunnittelupalveluun

 

 


Miksi Charmia?

Kotimainen ja kestävä

Tuotteillamme on jopa 25 vuoden takuu. Rungot, ovet ja tasot valmistetaan suomalaisissa tehtaissa. Keittiöiden kotimaisuusaste on vähintään 75 %.

Varmasti yksilöllinen

Löydät varmasti kotiisi sopivan keittiön markkinoiden laajimmasta vakiomallistosta. Keittiö suunnitellaan mittatilaustyönä kotiisi sopivaksi.

 

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaamme rakastavat Charmia-keittiöitä. Jopa 95 % asiakkaistamme suosittelisi erittäin todennäköisesti tai melko todennäköisesti Charmia-keittiötä ystävälleen.

Budjettiisi sopiva

Paikalliset varastot, suorat hankintakanavat ja isot ostoerät karsivat ylimääräiset kulut keittiön hinnasta. Valitse budjettiisi sopiva ratkaistu – voit säästää esimerkiksi asentamalla keittiösi itse.