Kirjoitettu: 20.05.2016

Kirjoittaja

Vaihtopörssi – vanhat keittiöt kiertoon

Vanha keittiö tulee helposti vain purettua ja vietyä kaatopaikalle, mutta fiksumpi tapa on keittiön kierrättäminen. Monet uudemman tieltä raivattavat keittiöt ovat edelleen käyttökelpoisia jossain muualla.

Kierrätetyllä keittiöllä toteutettu keittiöremontti voi olla hyvinkin edullinen. Myös hieman kuluneemmat keittiöt ja kaapistot kelpaavat usein tiettyihin kohteisiin, joihin haetaan mahdollisimman edullista ratkaisua eikä ulkonäkö ole pääasia. Jos hakusessa on edulliset kaapistot tai keittiö mökille, treenikämpälle, varastoon tai työpajalle, kannattaa ehdottomasti kurkata käytettyjen keittiöiden valikoimaa. Monissa ilmoituksissa keittiön saa noutaa ilmaiseksi. Moni on varmasti tyytyväinen, kunhan vain pääsee keittiöstä helposti eroon – etenkin, jos keittiön noutaja myös purkaa kalusteet. Myyjä säästyy sekä vaivalta että lisäkustannuksilta (mm. kaatopaikkamaksut) ja ostaja saa toivomansa edullisen ratkaisun.

Kalustetukun asiakkailleen tarjoama ilmainen Vaihtopörssi-palvelu kannustaa vihreään tekoon – siis vanhan keittiön myyntiin tai lahjoittamiseen eteenpäin. Vaihtopörssi kokoaa keittiöt yhteen ja samaan paikkaan helpottaen näin uuden ilmeen löytämistä. Myyntiin voi ilmoittaa myös erilaiset kaapistot. Palvelussa on tälläkin hetkellä runsaasti keittiöitä ja kaapistoja myytävänä tai annettavana eri puolella Suomea. Ilmoituksista löytyy niin modernia keittiötä kuin vanhaakin, valkoista, tummaa, värikästä ja kaikkea siltä väliltä.

Vaihtopörssikuva1  Vaihtopörssikuva4