Kirjoitettu: 23.05.2016

Kirjoittaja

Ylpeästi suomalainen perheyritys

Kalustetukku on saavuttanut asemansa kalustemarkkinoilla ja suomalaisten mielissä pitkäjänteisellä kehitystyöllä ja sitkeällä työmoraalilla. Tarinamme alkoi kahden miehen voimin Loimaan Teollisuuskylästä vuonna 1993. Kevääseen 2016 mennessä työllistämme 90 työntekijää jo 13 paikkakunnalla Suomessa.

Olemme kulkeneet monivaiheikkaan matkan mdf-kalusteovien tuottajasta yhdeksi johtavaksi suomalaisten kotien ja kiinteistöjen kalustajaksi. Toimintamme elinkaaren aikana palvelumme on kehittynyt vastaamaan entistä läheisemmin asiakkaan odotuksia – nykyään palvelukokonaisuutemme sisältää kaiken suunnittelutyöstä asennuksen viimeistelyyn asti.

Oma tuotekehitys ja kalustetuotanto kantoivat hedelmää

Omien tuotemerkkien kehittäminen ja oma kalustetuotanto on ollut paitsi inspiroivaa myös asiakastyytyväisyyden ja tavoittelemamme viimeistellyn lopputuloksen kannalta järkevin ratkaisu. Kehitystyömme kautta voimme varmistaa jokaisen komponentin ja materiaalin optimaalisen yhteispelin. Tällä tavalla pystymme tuottamaan lyömättömän laadukkaita kalusteratkaisuja asiakkaamme toiveiden täyttämiseksi.

Oma tuotemerkki kasvatti kansallista tunnettuutta

Kalustetukku keräsi merkittävästi huomiota osakseen lanseerattuaan oman Charmia-tuotemerkin. Laadultaan ja designiltaan huippuluokkaa olevat Charmia-keittiöt suunniteltiin vastaamaan niin paketti- kuin mittatilauskeittiön ostajan tarpeita. Noihin aikoihin teetettyjen kuluttajatutkimusten mukaan sekä Kalustetukkuun liitetty laatumielikuva kirkastui että yrityksen tunnettuus kasvoi. Syitä saattoivat olla oman tuotemerkin lanseerauksen lisäksi markkinointiin panostaminen ja myymälöiden määrän kasvu.

Suomalainen perheyritys -merkki

Yrityksemme arvoihin kuuluvat olennaisena osana työntekijöiden kunnioittaminen ja heidän hyvinvointiinsa panostaminen. Henkilöstömme sisukkaan asenteen ja periksiantamattoman työpanoksen ansiosta voimmekin ylpeänä kertoa ansainneemme virallisesti Suomen Perheyritysten liiton myöntämän Suomalainen perheyritys -merkin. Tavoitteenamme on jatkaa suomalaisten kotien kalustamista ja työllistää mahdollisimman suuren määrän ihmisiä ympäri Suomen tulevaisuudessakin.

Perheyritys logo